Clayre en Eef Grey Badkamer Set

Clayre en Eef Grey Badkamer Set
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het meubelmerk Clayre en Eef staat bekend vanwege zijn woonaccessoires met vintage look. En in de collectie vind je ook verschillende leuke vintage badkameraccessoires, zoals deze Badkamer Set Grey. Een romantische badkamer set bestaande uit een zeeppompje, een tandenborstelhouder, beker en zeepbakje. Stuk voor stuk gemaakt van grijs keramiek met een sierlijk wit vlak met daarop ‘Salle de bain’, het Franse woord voor badkamer. Een pracht van een woonaccessoire die zeker een plekje verdient boven jouw wasbak!

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
Extra infoBestaat uit drie elementen van 14 x 10 x 3 cm. / 0,35 L
MateriaalKeramiek
VerrijdbaarNee
Breedte14 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte3 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!