Clayre en Eef Geo Toiletborstel Houder

Clayre en Eef Geo Toiletborstel Houder

€ 37,50

€ 31,88

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 5,63
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Het is bijna zonde om een wc borstel te plaatsen in deze fraaie Toiletborstel Houder Geo. Een ontwerp uit de collectie van het meubelmerk Clayre en Eef. De sierlijke witte pot van keramiek met de woorden ‘Salle de Bain’ is een onmisbaar item naast elk toilet. De pot is sierlijk gevormd, heeft een diameter van 11 cm. en is 17 cm. hoog. Houd jij voortaan ook jouw toilet heerlijk fris op een wel hele elegante manier met een wc-borstel in deze witte toiletborstel houder?

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
MateriaalKeramiek
VerrijdbaarNee
Breedte11 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte34 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!