Clayre en Eef Friends Sierkussen

Clayre en Eef Friends Sierkussen
€ 21,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De spreuk op dit charmante Sierkussen Friends vertelt in zilverkleurige letters een wijze les over ware vriendschap: ‘A true friend knows my faults but loves me anyway’. Mooi, nietwaar? Weer zo’n fijn ontwerp uit de collectie van het meubelmerk Clayre en Eef. Het beige sierkussen met tekst is 40 bij 40 cm. groot en heeft een hoes van linnen en polyester. Neutraal van kleur en daardoor uitstekend in te passen in verschillende ruimtes. Mooi op zowel op een tomaatrode, kanariegele, roetzwarte als sneeuwwitte bank en past dus zeker weten ook in jouw interieur. 

Bruto gewicht1 kg.
KleurBeige
MateriaalPolyester/Linnen
VerrijdbaarNee
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!