Clayre en Eef Flower Spiegel

Clayre en Eef Flower Spiegel
€ 59,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Spiegels zijn er in allerlei maten en soort. En ook op het gebied van lijsten is er veel variatie. Ondanks de vele modellen is deze spiegel toch wel echt een uniek. Het spiegelglas heeft namelijk een houten lijst die over het glas valt. De lijst heeft de vorm van een bloem zodat de Spiegel Flower romantische looks heeft. Het meubelmerk Clayre en Eef heeft deze spiegel met houten lijst toegevoegd aan haar collectie. Het model is vierkant van vorm en heeft twee haakjes om het model op te hangen. Een leuke woonaccessoire voor je woonkamer of slaapkamer!

Bruto gewicht1 kg.
KleurBruin
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout en spiegelglas
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte2 cm.
Hoogte50 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!