Clayre en Eef Classic Wandkaart

Clayre en Eef Classic Wandkaart
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Wandkaart Classic is een prachtstuk voor aan de muur. Een schitterende wereldkaart op linnen van het meubelmerk Clayre en Eef met een grootte van 105 bij 76 cm. Het doek is lichtbruin en heeft een chique vintage uitstraling. Leuk voor aan de muur van de woon-, werk- of slaapkamer, maar ook gaaf om in een klaslokaal op te hangen. De tekst op de wandkaart is in het Frans. Hangt mooi recht dankzij de latten aan boven- en onderzijde. Waar mag deze bijzondere wereldkaart van jou schitteren? 

Bruto gewicht1 kg.
KleurBruin
MateriaalLinnen
VerrijdbaarNee
Breedte105 cm.
Diepte2 cm.
Hoogte76 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!