Clayre en Eef Clara Skull

Clayre en Eef Clara Skull
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kan jouw interieur wel een stoer en rauw randje gebruiken? Dan kun je vast uit de voeten met deze Skull Clara, een stieren schedel van het meubelmerk Clayre en Eef. De schedel is wit en de fraai gevormde horens zijn zwart. Gemaakt van poly resin en 43 bij 39 cm. groot. Nauwelijks van echt te onderscheiden en een prachtstuk in verschillende interieurs. Wat denk je van aan de muur boven de open haard? Of tussen twee muurkandelaars in een restaurant? Er zijn genoeg mooie plekjes te vinden voor deze stoere skull!

Bruto gewicht1.000
KleurNaturel
MateriaalPolystone resin
VerrijdbaarNee
Breedte43 cm.
Diepte8 cm.
Hoogte39 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!