Clayre en Eef Camera Kussenhoes

Clayre en Eef Camera Kussenhoes
€ 14,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dat een afbeelding van een ouderwetse camera best leuk is op een kussentje bewijzen de ontwerpers van het meubelmerk Clayre en Eef met dit Sierkussen Fototoestel. Ideaal voor het creëren van een nostalgische sfeer in de woon- of slaapkamer. Het vintage sierkussen van 45 bij 45 cm. heeft een hoes van katoen en polyester. Erg comfortabel als steuntje voor je rug, voeten of hoofd en ook nog eens leuk om naar te kijken. Wat wil je nog meer? 

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
MateriaalKatoen/polyester
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!