Clayre en Eef Bello Modelscooter

Clayre en Eef Bello Modelscooter
€ 52,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Italiaanse bedrijf Piaggio werd in 1946 beroemd dankzij de Vespa scooter. Aangezien Piaggio oorspronkelijk een vliegtuigbouwer was, zijn in de scooters verschillende vliegtuigonderdelen gebruikt. Zo was het voorwiel bijvoorbeeld het neuswiel van een oud vliegtuig. Dit maakte deze vervoersmiddelen zeer uniek en geliefd. En bij het meubelmerk Clayre en Eef vind je een aantal miniatuur Vespa scooters, zoals deze Modelscooter Bello. Gemaakt van ijzer, voorzien van zeer veel details en geschilderd in de Italiaanse kleuren groen, rood en wit. De Vespa modelscooter is een erg leuke verschijning in de woon-, slaap- of werkkamer.

Bruto gewicht1 kg.
KleurMulti Color
MateriaalIjzer
VerrijdbaarNee
Breedte28 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte17 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!