Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Child Wood Soft Dream Warm Grijs Babybed

Child Wood Soft Dream Warm Grijs Babybed
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Soft Dream is een eenvoudig maar toch een stijlvol babybed tegen een aantrekkelijke prijs. Het trendy ontworpen babybed is verstelbaar in 3 verschillende hoogtes.

Het ledikant is uitgevoerd in beuken hout en geeft u de garantie van een deugdelijk en stevig materiaal. Het 60 x 120 cm. bed wordt geleverd inclusief de lattenbodem. Soft Dream babybed is verkrijgbaar in 4 trendy kleuren: natural, steen grijs, en wit.

Bruto gewicht14 kg.
KleurWarm Grijs
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!