Casado Varianto Wandmeubel Fina

Casado Varianto Wandmeubel Fina
€ 199,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Een mooi wandmeubel dat je zelf kunt samenstellen. Het Wandmeubel Varianto Fina is te gebruiken als los meubel maar ook om je TV meubel uit de Varianto serie meer dimensie te geven. Het Wandmeubel Varianto Fina Large is ontworpen door het meubelmerk Casado.

Bij dit wandmeubel kun je zelf de kleur van de binnenkant en de buitenkant bepalen. De glasplaten op de voorkant, zijkanten en bovenkant geven het wandmeubel een hoogglans effect. Bovendien kun je ook LED verlichting toevoegen waardoor het wandmeubel nog meer straalt. Dit wandmeubel dient aan de muur bevestigd te worden.

Bruto gewicht20 kg.
KleurMulti Color
KantelenNee
Materiaalhout, Veiligheidsglas, Metalen poten
Breedte40 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte80 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!