Casado Varianto TV wandmeubel Plano

Casado Varianto TV wandmeubel Plano
€ 1.649,00

of per maand vanaf € 36,11

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Een TV wandmeubel waarin design en functionaliteit samenkomen. Het TV wandmeubel Varianto Plano is ontworpen door het meubelmerk Casado en bestaat uit diverse wandelementen. Maak van je woonkamer een stijlvolle ruimte met dit zwarte TV wandmeubel.

Het TV wandmeubel bestaat uit een aantal kasten die voorzien zijn van een klepdeur. De TV kun je ophangen aan de TV beugel en de kabels kun je wegwerken in de kabelgoot. Alle elementen hebben een witte binnenkant en zwarte glasplaten aan de buitenkant. De elementen zijn ook los te bestellen, de liggende kasten zijn zelfs te bestellen in 120 cm. en 140 cm.

Afmeting Kast LinksB121-141, D48, H26 cm. (3x)
Afmeting Kast rechtsB121-141, D48, H26 cm. (3x)
Afmeting Kast middenB121-141, D48, H26 cm. (3x)
Afmeting Kast onderB40, D20, H30 cm.
Afmeting Kast bovenB40, D20, H80 cm. (2x)
Bruto gewicht210 - 250 kg.
KleurMulti Color
KantelenNee
Materiaalhout, Veiligheidsglas, Metalen poten
Schermformaat32 - 70 inch.
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
UitvoeringenZowel zwevend als staand te configureren

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!