Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Casado Rotator Base TV meubel Wenge

Casado Rotator Base TV meubel Wenge

€ 329,00

€ 269,00

incl. BTW

18% korting

Je voordeel is € 60,00

Niet meer leverbaar

Rotator Base is een veelzijdig TV meubel en daar zult u zeker van genieten. Ten eerste is dit meubel 360 graden draaibaar, dus u kunt in alle hoeken van de kamer zorgeloos naar uw televisie kijken. Draai heel makkelijk de Rotator Base naar uw persoonlijke situatie. 

Ten tweede bied deze TV kast niet alleen ruimte voor uw LEDLCD of Plasma televisie maar ook voor uw audio apparatuur.

Ten derde zijn de slim ontworpen twee smalle kasten aan de zijkanten van het meubel bedoeld voor uw CD's, DVD's, boeken en andere spullen. De linkerkant is voorzien van een deur aan de achterkant met daarin plankjes terwijl de rechter zijkant uitgevoerd is met open CD-rekken. Bovendien is dit model verrijkt met kabelmanagement voor het netjes wegwerken van uw kabels. Kortom alles-in-een oplossing voor uw TV belevenis.

Casado heeft dit model uitgevoerd in hout en gecombineerd met glazen planken. De twee kasten aan de zijkanten zijn gedetailleerd met zwarte glazen deuren. Op de onderste basis plank is een vernislaag aangebracht met de hand voor extra bescherming. Bovenste plank waar u uw televisie op zet is uitgevoerd in veiligheidsglas en heeft een draagvermogen van 50 kg. De twee planken voor uw audio apparatuur zijn gemaakt van transparant veiligheidsglas met een draagvermogen van 8 kg.

Bruto gewicht46 kg.
KleurWenge
Draagvermogen per glas8 kg.
Draaien360°
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht42 kg.
KantelenNee
MateriaalMDF Hout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht55 kg.
Schermformaat22 - 50 inch.
Breedte90 cm.
Diepte56 cm.
Hoogte57 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!