Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Casado Premium Graniet TV Meubel

Casado Premium Graniet TV Meubel
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit stijlvol model is geproduceerd van 100% echte graniet op een dik geborsteld stalen frame. De glazen planken, welke in hoogte verstelbaar zijn, bieden u ruimte voor uw audio & video apparatuur en hebben een draagvermogen van 8 kg. Onderste plaat heeft een onbeperkte draagvermogen waar u zorgeloos een zware subwoofer kunt plaatsen. 

De TV beugel is niet alleen in hoogte verstelbaar maar ook kantelbaar en draaibaar. De geborstelde stalen stang in het midden zorgt ervoor dat de glasplaten ook kunnen meedraaien om in elke hoek van de kamer zorgeloos TV te kunnen kijken en te zappen. Geïntegreerde kabelgoot bied u de gelegenheid om alle kabels van uw TV en Audio en Video apparatuur zorgeloos weg te werken.

Stijlvolle TV meubel is geschikt voor elke LED, LCD, Plasma en 3D televisie tussen de 32 en 60 inch. met een maximum gewicht van 45 kg. Dit model is leverbaar in Labrador Blue (gepolijst blauw graniet met parels erin).

Specificaties:

  • TV beugel is +/- 19 cm. verstelbaar in hoogte.
  • TV beugel is tussen de 5°en 15° verticaal kantelbaar.
  • TV beugel en planken zijn 35° draaibaar naar links en rechts.
  • Afmeting van de planken zijn 70 cm. breed en 36 cm. diep.
  • De planken zijn tot +/- 15 cm. verstelbaar in hoogte.
  • Kabels kunnen in de frame weggewerkt worden.
Bruto gewichtDoos 1: 45 kg. | Doos 2: 25 kg.
Draagvermogen per glas8 kg.
Draaien+/- 40° mogelijk
Netto gewicht65 kg.
KantelenNee
Materiaal100% Natuursteen graniet, Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht45 kg.
Schermformaat32 - 60 inch. (VESA max. 600x400)
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!