Casado Oviedo TV wandmeubel Outlet

Casado Oviedo TV wandmeubel Outlet
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wat is het toch heerlijk om je apparatuur en kabels netjes weg te kunnen werken! Met dit outlet tv-meubel van het meubelmerk Casado is dat geen enkel probleem. Het meubel moet aan de muur bevestigd worden en zorgt voor een nette tv-hoek. Het TV-wandmeubel Oviedo Outlet heeft een tv-beugel en twee planken welke in verschillende hoogtes te monteren zij.

De brede kolom heeft kabelopeningen. De kolom heeft ook aan de voorkant een zwarte glasplaat en buis van geborsteld staal. Dankzij de buis kunnen de tv-beugel en planken draaien. Het TV-wandmeubel Oviedo Outlet is een showroommodel welke onbeschadigd en gemonteerd is.

Bruto gewicht46 kg.
KleurZwart
Draagvermogen per glas8 kg.
Netto gewicht42 kg.
KantelenNee
MateriaalAluminium, Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat32 - 63 inch.
Breedte76 cm.
Diepte51.5 cm.
Hoogte130 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!