Casado Oviedo TV meubel Outlet

Casado Oviedo TV meubel Outlet
€ 529,00

of per maand vanaf € 11,59

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een tv-meubel dat echt van alle gemakken voorzien is! Het TV-meubel Oviedo Outlet kan draaien, biedt de mogelijkheid om kabels weg te werken en is verstelbaar. Het meubelmerk Casado heeft dit model ontworpen. Het model bestaat uit een brede kolom, voet en buis met daaraan glasplaten en een vaste tv-beugel. Zowel de beugel als de glasplaten zijn verstelbaar.

De voet en kolom zijn afgewerkt met zwart veiligheidsglas. Daarnaast heeft de kolom kabelopeningen voor een perfect kabelmanagementsysteem. Dankzij de centrale buis, welke is gemaakt van geborsteld staal, is het outlet tv-meubel te draaien. Het TV-meubel Oviedo Outlet is een onbeschadigd showroommodel.

Bruto gewicht46 kg.
KleurZwart
Draagvermogen per glas8 kg.
Draaien20°
Netto gewicht42 kg.
KantelenNee
MateriaalAluminium, Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat32 - 60 inch. (VESA max. 600x400)
Breedte86 cm.
Diepte56 cm.
Hoogte133 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!