Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Casado Circulator Flat TV muurbeugel

Casado Circulator Flat TV muurbeugel

€ 249,00

€ 124,50

incl. BTW

50% korting

Je voordeel is € 124,50

Niet meer leverbaar

Wil je je grote TV alle kanten op kunnen draaien? Dat kan heel eenvoudig met de TV muurbeugel Circulator Flat van Casado. Deze TV muurbeugel biedt jou alle flexibiliteit die je nodig hebt in je woonkamer. Zo kun je je TV met de Circulator Flat 180° draaien dankzij de draaimechanisme. Je kunt de TV ook tot 60 cm naar voren trekken. Met de Circulator Flat is het kantelen van je TV tot 15° naar boven en naar beneden ook geen probleem. De ideale oplossing voor het TV kijken vanuit iedere hoek!

Ondanks deze functies is deze TV muurbeugel van Casado ook nog erg plat. In de platte positie is de afstand van de TV tot de muur slechts 34 mm. Alle losse kabels van je TV kun je eenvoudig en spoorloos wegwerken in het geïntegreerde kabelmanagament van de TV muurbeugel.

Circulator Flat is een universele TV muurbeugel en geschikt voor alle TV's tussen de 32 en 60 inch met een maximale VESA maat van 600 x 400. De TV muurbeugel heeft een draagvermogen van maximaal 30 kg. Multifunctionele TV muurbeugel Circulator Flat is leverbaar in zwart.

Bruto gewicht9 kg.
KleurZwart
Draaien180 graden draaibaar
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
MateriaalMetaal
Max LCD/LED gewicht30 kg.
Schermformaat32 - 60 inch. (VESA max. 600x400)
Breedte75 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte43 cm.
VESAKlik hier om onze VESA maat Blog te lezen"
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!