Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Casado Cinetron TV wandmeubel

Casado Cinetron TV wandmeubel

€ 549,00

€ 274,50

incl. BTW

50% korting

Je voordeel is € 274,50

Niet meer leverbaar

TV wandmeubel Cinetron is een zeer functioneel wandmeubel met een kantelbare en in hoogte verstelbare beugel welke past op alle TV's van 32 tm 60 inch. De glazen midden kolom maakt dit TV meubel Cinetron zeer uniek en zorgt voor een Trendy uitstraling in je woon of werkkamer.

De glazen planken bieden ruimte voor je audio en video apparatuur. Deze planken kun je tevens in hoogte verstellen naar eigen wens.

TV meubel Cinetron is gemaakt van extra dikke veiligheidsglas gecombineerd met een stalen buis in het midden welke mogelijk maakt dat zowel de TV als de Apparatuur op de planken kunnen draaien. De twee planken voor je audio apparatuur zijn uitgevoerd van transparant veiligheidsglas en hebben elk een draagvermogen van 8 kg.

Cinetron Wand is geschikt voor elke LED, LCD, Plasma en 3D televisies tussen de 32 en 60 inch. met een maximum gewicht van 45 kg. Je kunt gemakkelijk je losse kabels in de frame wegwerken. Dit wand meubel is leverbaar in Wit en Zwart kleur.

Specificaties:

 • TV beugel is verstelbaar in hoogte.
 • TV beugel is tussen de 5° en 15° verticaal kantelbaar.
 • TV beugel en planken zijn 20° draaibaar naar links en naar rechts.
 • Afmeting van de planken zijn 70 cm. breed en 36 cm. diep
 • De planken zijn verstelbaar in hoogte.
 • Kabels kunnen in de frame weggewerkt worden d.m.v. de kabelmanagement welke aanwezig is op de meubel.
  Bruto gewichtDoos 1: 20.5 kg. | Doos 2: 8 kg.
  Draagvermogen per glas8 kg.
  Draaien+/- 20° mogelijk
  Garantie2 jaar garantie
  KantelenNee
  MateriaalAluminium , Staal , Veiligheidsglas
  Max LCD/LED gewicht45 kg.
  Schermformaat32 - 60 inch.
  Breedte70 cm.
  Diepte50 cm.
  Hoogte130 cm.
  VerrijdbaarNee
  GemonteerdNee

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!