It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Casado Cadiz TV wandmeubel

Casado Cadiz TV wandmeubel
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Functionaliteit en design stijlvol gecombineerd met dit wandmeubel van Casado. U kunt uw televisie stijlvol en strak ophangen aan de muur. Cadiz is functioneel, want u kunt zowel de TV als de plank schuiven naar eigen wens. U kunt ook zelf kiezen of u de TV aan de rechterkant wilt of de plank.

De frame van dit wandmeubel is uitgevoerd in 4 verschillende kleuren glas naar keuze (Frosted, Rood, Wit en Zwart) met Zwart metalen accenten. Het glasplateau is gemaakt van zwart veiligheidsglas en bied u ruimte voor uw audioapparatuur. Achter de frame kunt u de kabels netjes wegwerken, voor het verbergen van uw kabels tot het stopcontact leveren wij ook stijlvolle kabelgoten.

Specificaties:

  • TV beugel en planken zijn +/- 45 cm. verschuifbaar in breedte.
  • TV beugel is tussen de 5° en 15° verticaal kantelbaar.
  • Afmeting van de planken zijn 70 cm. breed en 36 cm. diep.
  • Kabels kunnen in de frame weggewerkt worden.
Bruto gewichtDoos 1: 21 kg. | Doos 2: 4kg.
Draagvermogen per glas8 kg.
Netto gewicht23 kg.
KantelenNee
MateriaalAluminium , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht45 kg.
Schermformaat32 - 60 inch.
Breedte180 cm.
Diepte46 cm.
Hoogte20 cm.
VerrijdbaarNee
VESAKlik hier om onze VESA maat Blog te lezen
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!