It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Casado Alhambra Stand TV meubel Wit

Casado Alhambra Stand TV meubel Wit
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Stijlvolle Alhambra Stand TV meubel met een geïntegreerde beugel om uw televisie op te hangen. Dankzij deze beugel kunt u uw TV tot 60° links en rechts draaien totdat u de juiste kijkhoek heeft. Bij dit ophangmeubel verdwijnen alle kabels spoorloos dankzij de kabelmanagement systeem!

De frame van dit TV meubel is uitgevoerd in glas op een aluminium basis. De twee planken voor uw audio en videoapparatuur zijn gemaakt van veiligheidsglas en hebben elk een draagvermogen van 8 kg. Deze plateaus kunt u ook verstellen in hoogte naar eigen wens. Het blad onder de glasplaten heeft een onbeperkt draagvermogen voor zwaardere audio en videoapparatuur.

Bruto gewicht47 kg.
KleurWit/Zwart
Draagvermogen per glas8 kg. (onderste plaat - onbeperkt draagvermogen)
Draaien15°
Netto gewicht43 kg.
KantelenNee
MateriaalAluminium en metalen frame, Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht45 kg.
Schermformaat32 - 60 inch. (VESA max. 600x400)
Breedte76 cm.
Diepte56 cm.
Hoogte128 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!