Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Bureaustoel Stretch

Bureaustoel Stretch
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze stijlvolle bureaustoel met fitness-functie van Ergosit heeft een karakteritiek ontwerp. Perfecte keus voor diegene die kiezen voor elegantie, efficientie en eenvoud!
De frappante rugleuning met rubberen strookjes aan de achterzijde is gestoffeerd met ademende mesh stof. Deze rugleuning kunt u in hoogte verstellen voor een perssonlijk comfort. De gestoffeerde vlakke zitting heeft een ronding aan de voorkant en is daardoor ergonomisch voor uw knieën.

Deze karakteristieke bureaustoel kunt u volledig naar eigen voorkeur afstellen door middel van het kantelmechanisme en tevens blokkeren in verschillende posities. De stoel past zich aan aan het lichaamsgewicht waardoor de bewegingen die het lichaam maakt ondersteunt worden, en niet gedwongen zich aan de stoel te passen. Het ontwerp is gecombineerd met gepolijste aluminium frame op wielen. De armleuningen gemaakt van kunststof welke in hoogte verstelbaar zijn zorgen voor meer comfort.

Alle bureaustoelen van Ergosit zijn LGA-getest en zijn dus gecontroleerd op veiligheid,eigenschappen,bruikbaarheidpresentatieelektromagnetische compatibiliteit (EMC) enhygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Specificaties:

  • Zithoogte varieert tussen 41 - 53 cm.
  • Breedte van de zitting is 48 cm.
  • Diepte van de zitting is 48 cm.
  • Hoogte van de rugleuning is 60 cm.
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 96 - 114 cm.
Bruto gewicht23.7 kg.
KleurZwart
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Zitdiepte48 cm.
Zithoogte41-53 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!