Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Bureaustoel Redcast

Bureaustoel Redcast
€ 159,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze moderne bureaustoel is zeer ergonomisch voorgevormd met zahcte vullingen om u een prettig werkhouding te gunnen. De rugleuning is zodanig voorgevormd dat uw rug en wervelkolom ondersteund worden zodat u urenlang door kunt werken zonder rugklachten. De zitting is tevens ergonomisch gevormd en dat zult u meteen merken.

Deze bureaustoel van Ergosit is in hoogte en in diepte te verstellen. De frame op wielen is uitgevoerd in glasvezel versterkte kunststof.  

Alle bureaustoelen van Ergosit zijn LGA-getest en zijn dus gecontroleerd op veiligheid,eigenschappen,bruikbaarheidpresentatieelektromagnetische compatibiliteit (EMC) en hygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Specificaties:

  • Zithoogte varieert tussen 43 - 51 cm.
  • Breedte van de zitting is 48 cm.
  • Diepte van de zitting is 48 cm.
  • Hoogte van de rugleuning is 58 cm.
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 102 - 118 cm.
Bruto gewicht49 kg.
KleurRood
Garantie3 jaar garantie
Netto gewicht45 kg. (gewicht is niet bekend)
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Zitdiepte48 cm.
Zithoogte43-51 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 109,00