Bureaustoel Luxe

Bureaustoel Luxe
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Trendy bureaustoel van Ergosit met uitmuntende ergonomische eigenschappen. Deze bureaustoel zorgt altijd dat u een goede zithouding heeft door de bewegingen die uw lichaam maakt te ondersteunen en het niet dwingen zich aan de stoel aan te passen. De extra zachte rugleuning is flexibel dankzij de elastische banden achterin waardoor u heel snel gewend raakt aan deze stoel.

Office Stoel 10-07 van Ergosit is via raster-mechanisme in hoogte en in diepte te verstellen. De frame op wielen is uitgevoerd in glasvezel versterkte kunststof.  De armleuning van dit model is in hoogte verstelbaar.

Alle bureaustoelen van Ergosit zijn LGA-getest en zijn dus gecontroleerd op veiligheid,eigenschappen,bruikbaarheidpresentatieelektromagnetische compatibiliteit (EMC) en hygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Specificaties:

  • Zithoogte varieert tussen 43 - 51 cm.
  • Breedte van de zitting is 48 cm.
  • Diepte van de zitting is 48 cm.
  • Hoogte van de rugleuning varieert tussen 65 - 71 cm.
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 108 - 122 cm.
Bruto gewicht22.2 kg.
KleurBlauw
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Zitdiepte48 cm.
Zithoogte43-51 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!