Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Bureaustoel Bluestar

0 10 8 1 Bureaustoel Bluestar
goede bereikbaar. duidelijk ivm keuze maken. goede oplevering. goede stoel en comfortabel. Bureaustoel Bluestar by , August 9, 2012
4/ 5stars
goede bereikbaar. duidelijk ivm keuze maken. goede oplevering. goede stoel en comfortabel.
Bureaustoel Bluestar
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Comfortabele bureaustoel met een ergonomisch gevormde extra hoge rugleuning. Deze rugleuning is kantelbaar en in hoogte verstelbaar en tevens zodanig gevormd dat de wervelkolom positief wordt ondersteund.

De bureaustoel is traploos in hoogte verstelbaar om de ideale werkstand te creëren. De gestoffeerde rugleuning en zitting is gecombineerd met een frame op wielen welke uitgevoerd in glasvezel versterkte kunststof.

Alle bureaustoelen van Ergosit zijn LGA-getest en zijn dus gecontroleerd op veiligheid, eigenschappen,bruikbaarheid, presentatie, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en hygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Specificaties:

  • Zithoogte varieert tussen 42 - 55 cm.
  • Breedte van de zitting is 46 cm. 
  • Diepte van de zitting is 44 cm. 
  • Hoogte van de rugleuning is 56 cm. 
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 100 - 115 cm.
Bruto gewicht11.9 kg.
KleurBlauw
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Zitdiepte44 cm.
Zithoogte42-55 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
8
  • debora van ooi houtman09-08-2012
    goede bereikbaar. duidelijk ivm keuze maken. goede oplevering. goede stoel en comfortabel.
    Score: 8

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!