Bondy Living Sele Bijzettafel Outlet

Bondy Living Sele Bijzettafel Outlet
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een speelse bijzettafel welke met oog voor design is ontworpen. De Bijzettafel Sele Outlet hoort bij de indrukwekkende collectie van het meubelmerk Bondy Living. Met dit meubel haal je een echte blikvanger in huis!

De Bijzettafel Sele Outlet heeft een apart ontwerp waarbij de drie poten direct opvallen. Iedere poot heeft namelijk een andere vorm waardoor de aluminium bijzettafel speels oogt. Het gehele meubel is handgemaakt en uitgevoerd in gepolijst aluminium. Omdat de bijzettafel vrij hoog is uitgevoerd kun je dit meubel voor verschillende doeleinde gebruiken. Dit is een showroommodel met een paar kleine krasjes op het bovenblad.

Bruto gewicht11.3 kg.
KleurAluminium
MateriaalGepolijst aluminium
Breedte45 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte65 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!