Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Bondy Living Parel Boekenkast

Bondy Living Parel Boekenkast
€ 999,00

of per maand vanaf € 21,88

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een boekenkast die de aandacht verdient! Deze unieke boekenkast van het merk Bondy Living is een echte eyecatcher. Dankzij het aparte ontwerp trekt de boekenkast meteen je aandacht. Naast boekenkast kun je het meubel ook gebruiken voor leuke woonaccessoires.

De planken van deze boekenkast zijn uitgevoerd in MDF hout en afgewerkt met licht eiken fineer. De poten zijn eveneens uitgevoerd in hout en donker afgewerkt. Zo laat deze aparte boekenkast een leuk contrast zien met diverse houtsoorten. De poten zijn tevens voorzien van vloerbeschermers waardoor de boekenkast vriendelijk in gebruik is.

Bruto gewicht75.5 kg.
KleurBruin
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montage000

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!