Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Bondy Living Monza Stoel

Bondy Living Monza Stoel
€ 159,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zowel het materiaal als de design geven deze interieur stoel een trendy en moderne look. Monza stoelen uit de meubelserie van Bondy Living zijn ook prima inzetbaar als eetkamerstoelen in uw eethoek.

De comfortabele zitting en rugleuning zijn bekleed met kunstleer. Originaliteit krijgt hij door de voetstuk en is tevens 360 graden draaibaar. Het onderstel is voorzien van vloerbescherming. Monza design stoel is leverbaar in de kleuren Wit en Zwart.

Bruto gewicht18 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht17 kg.
Breedte45 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte94 cm.
Zithoogte48 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!