Bondy Living Machlon Eettafel

Bondy Living Machlon Eettafel
€ 999,00

of per maand vanaf € 21,88

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een uitschuifbare eettafel met een stijlvol design. De Eettafel Machlon is ontworpen door het bekende meubelmerk Bondy Living en uitgevoerd in hoogwaardige materialen. Het model is praktisch en modern. Dankzij een extra tafelblad is deze eettafel uit te schuiven met 70 cm.

Het tafelblad van de uitschuifbare Eettafel Machlon is uitgevoerd in 10 mm. dik veiligheidsglas in de kleur wit. De poten sluiten daar mooi bij aan en zijn uitgevoerd in wit staal. Onder het bestaande tafelblad is een ruimte om het extra tafelblad op te bergen. De uitschuifbare Eettafel Machlon is een ideaal meubel voor in kleinere ruimtes.

Bruto gewicht113 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalWit gelakte veiligheidsglazen bladen, Gestructureerd wit gelakte stalen poten en frame
Breedte160-230 cm.
Diepte90 cm.
Hoogte75.5 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!