Bondy Living Foga Vloerlamp Outlet

Bondy Living Foga Vloerlamp Outlet
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Sfeervolle verlichting is belangrijk voor de gezelligheid in huis. Daarom heeft het meubelmerk Bondy Living de Vloerlamp Foga ontworpen. Deze grote vloerlamp is sfeerbepalen en heeft een ontwerp waar je niet omheen kunt. De Vloerlamp Foga Outlet is volledig uitgevoerd in metaal dat zwart is afgelakt.

De grote lampenkamp is aan de binnenkant wit afgelakt waardoor de vloerlamp een mooie lichtval verspreidt. Het frame van de Vloerlamp Foga is op drie punten verstelbaar waardoor je ook nog eens zelf de lichtval kunt bepalen. Deze zwarte vloerlamp is een showroommodel welke onbeschadigd is en gemonteerd geleverd zal worden.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht22 kg.
KleurZwart
MateriaalMetaal
Breedte124 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte188 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!