Bondy Living Amy Juwelenboom

Bondy Living Amy Juwelenboom
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Iedere vrouw moet toch in het bezit zijn van een leuke juwelenboom. De Juwelenboom Amy is daarom een echte must have. Het model is strak, sierlijk en tijdloos. Deze juwelenboom is ontworpen door het bekende merk Bondy Living en uitgevoerd in kwalitatieve materialen.

De Juwelenboom Amy is geschikt voor al je kettingen, armbanden, ringen en andere sieraden. Dankzij het kleine bakje kun je ook je oorbelletjes kwijt met deze juwelenboom. De woonaccessoires is uitgevoerd in aluminium en verkrijgbaar in zwart of wit.

Bruto gewicht1 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte32 cm.
Diepte22 cm.
Hoogte11 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!