Menu

Massage bureaustoel: ontspannen terwijl je werkt

Ontspannen terwijl je werkt? Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de werkende Nederlanders last heeft van rug- en nekklachten tijdens of na het werk. Een groot gedeelte hiervan heeft een kantoorbaan. Deze rug- en nekklachten worden vooral veroorzaakt door té lang achter de computer zitten, stress en een slechte zithouding. Vanzelfsprekend belemmeren deze klachten ook onze privé leven.

relax

Met de juiste zithouding en een ontspannende massage kun je de rug- en nekpijn sterk verminderen tot nihil. Een goede oplossing hiervoor is een ergonomische bureaustoel met massagefunctie. Op een ergonomische bureaustoel heb je altijd een goede zithouding doordat de bewegingen van je lichaam ondersteund worden waardoor je ontspannen en gezond werkt. Een ergonomische bureaustoel bevordert de doorbloeding, stofwisseling, ademhaling en productiviteit van je werkkrachten. Maar wat is eigenlijk een ergonomische bureaustoel en waar moet een soortgelijke bureaustoel aan voldoen?

Een ergonomische bureaustoel moet soepel en licht zijn en zich passen aan je lichamelijke bewegingen. Een algemene eigenschap van de ergonomische bureaustoelen is dat je de stoel volledig naar eigen voorkeur af kunt stellen door middel van het kantel-mechanisme. Zo kun je niet alleen de zitting maar ook de rugleuning in hoogte verstellen voor een persoonlijk comfort. Een ergonomische bureaustoel heeft ook armleuningen en een hoofdsteun die tevens verstelbaar zijn. Een ronding aan de voorkant van de zitting laat ook ziet of een stoel ergonomisch is. Dat ondersteunt immers je knieën.

Je hebt ook ergonomische bureaustoelen met massagefunctie. Dit zou natuurlijk de beste oplossing zijn voor een ontspannen zithouding tijdens je werk. Een dergelijke bureaustoel met massagefunctie geeft je een ontspanningsmassage wanneer je dat wilt. Op de markt heb je massage bureaustoelen met verschillende massagefuncties.

akita1

In de online shop van Trendymeubels.nl vind je de luxe massage bureaustoel Akita die aan je verwachtingen voldoet voor een gezonde en ontspannen zithouding tijdens je werk. Ergonomische massage bureaustoel Akita beschikt over rugmassagefunctie en ondersteunt je lichaam zodat je doeltreffend en efficiënt werkt.

De rugleuning, bekleed met ademende mesh stof, kun je in hoogte verstellen naar eigen wens. Tevens is de rugleuning voorzien van massagefunctie die je rug masseert wanneer je dat wilt. Net als de zitting en de rugleuning zijn de armleuningen ook in hoogte verstelbaar. Voor extra comfort zijn de armleuningen gestoffeerd met PU-leder. Tevens is deze massage bureaustoel uitgerust met verstevigde nek- en hoofdondersteuning.

De zwarte design bureaustoel Akita is afgewerkt met een metalen onderstel van verchroomd staal. De 5 dubbele wielen met rem zijn geschikt voor alle vloeren, dus ook voor tapijt. Akita massage bureaustoel is ontworpen door Easy Chair, Duits merk gespecialiseerd in moderne design zitmeubelen. De luxe massage bureaustoel is TÜV getest en voldoet aan je verwachtingen voor een gezonde zithouding tijdens je werk.

Je kunt deze ergonomische massage bureaustoel Akita snel en veilig online bestellen in onze webshop. Bovendien bezorgen wij deze bureaustoel gratis bij je thuis.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.