Menu

De woonblog van Trendymeubels.nl

 • Wat zijn de beste woonaccessoires voor een kleine ruimte?

  Woonaccessoires voor een kleine ruimteDe kleine ruimtes binnen het huis moeten ook goed worden ingericht. Het totale interieur is opgebouwd uit verschillende onderdelen, waaronder de grote kamers zoals de woonkamer en eetkamer, en de ruimtes die hiertussen vallen. Je wilt het beste interieur samenstellen en houdt in iedere kamer rekening met grote meubels en woonaccessoires. Toch worden de kleine ruimtes tussen de kamers en de open stukken binnen de grote kamers nog vaak vergeten. Zelfs in kleine ruimtes is nog ontzettend veel mogelijk, zodat je gemakkelijk een unieke sfeer kunt creëren die helemaal bij jouw persoonlijkheid past. Bij Trendymeubels weten wij wat er nodig is om de ideale leefruimte te creëren, helemaal tot in het kleinste detail. Wij helpen jou graag verder om jouw interieur tot in de puntjes samen te stellen en geven jou in dit artikel advies over goede woonaccessoires voor de kleine ruimtes.

   

  Waar moet een woonaccessoire aan voldoen?

  Als je binnen een kamer weinig ruimte hebt om woonaccessoires toe te voegen dan moet je voor kleine woonaccessoires kiezen. Je hebt hierbij een ruimte keuze; van speciale bijzettafels tot allerlei accessoires voor aan de muur. Ieder extra woonaccessoire voegt een nieuw element aan de totale look toe: hoe meer woonaccessoires je in een ruimte zet, hoe beter het geheel samenvalt. Je hebt bij een kleine ruimte gelukkig de optie om de hoogte in te gaan. Ondanks de beperkte lengte en breedte, is er nog steeds sprake van een hoogte van 2,5 meter. Daarbij komt ook de mogelijkheid om woonaccessoires op het plafond te plaatsen, zoals hanglampen. Een kleine ruimte kan dus eenvoudig groot gemaakt worden, zolang je de hoogte maar maximaal benut.

   

  Woonaccessoires voor kleine ruimtes

  Binnen ons assortiment is een groot aantal meubels opgenomen welke geschikt zijn voor kleine ruimtes, een unieke sfeer creëren en bovendien bij ieder budget passen. In de volgende alinea’s geven wij u graag enkele voorbeelden van leuke woonaccessoires die goed in kleine ruimtes passen.

   

  Lalee Mondo vloerkleed

  Het vloerkleed Mondo van het meubelmerk Lalee is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, waaronder 150 bij 80 centimeter. Het vloerkleed is ideaal als basis voor een kleine ruimte. Dankzij de kleurrijke samenstelling kun je alle accessoires in de ruimte matchen. Hoe kleurrijker een vloerkleed, hoe breder het assortiment aan aanvullende woonaccessoires waar jij uit kunt kiezen.

  ideaal woonaccessoire voor een kleine ruimte

   Tip: Bestel bij jouw Lalee Mondo vloerkleed ook een anti-slipmat. Zo voorkom je dat het vloerkleed gaat schuiven.

   

  LivLight Vancouver Vloerlamp

  De Vancouver vloerlamp van LivLight neemt weinig ruimte in en zorgt voor uitstekende verlichting. Een kleine ruimte moet tenslotte ook goed worden verlicht. Deze vloerlamp speelt optimaal in op de hoogte van de kleine ruimte. Met een hoogte van 150 centimeter kun je de gehele ruimte verlichten.

   Perfect meubel voor een kleine ruimte

  Interlink SAS Absoluta wandplank

  Benut de muur van de kleine ruimte maximaal met deze handige Absoluta-wandplank van Interlink SAS. De muur wordt vaak over het hoofd gezien, en juist in de kleine ruimte is deze bepalend voor de samenstelling. Met een lengte van 176cm en een diepte van 10cm biedt deze wandplank voldoende ruimte om kleine woonaccessoires zoals foto’s en posters neer te zetten. 

  Weinig ruimte? Kies dit woonaccessoire

  LivLight Aira Kandelaar

  Daarbij biedt een wandplank ook de mogelijkheid om extra sfeer aan de ruimte toe te voegen, bijvoorbeeld door leuke kaarsen neer te zetten. De Aira-kandelaar van LivLight is geschikt voor lange kaarsen met een lange brandtijd. Zo kun je enkele weken van jouw kaarsen genieten en af en toe de lamp in de kleine ruimte uitschakelen. 

  Ideaal als woonaccessoire in een kleine ruimte

  Davidi Design Dave bijzettafel

  Een bijzettafel is onmisbaar in een kleine ruimte. Het biedt plek om extra woonaccessoires neer te zetten, net als een wandplank. Bijzettafel Dave van Davidi Design past goed in kleine ruimtes waar je de industriële look wilt creëren. Dankzij het glazen tafelblad maak je jouw moderne interieurstijl helemaal af.

   Perfect als klein woonaccessoire in kleine ruimtes

  De beste woonaccessoires voor jouw ruimte!

  Bij Trendymeubels vind je een groot assortiment aan mooie woonaccessoires. Dankzij ons ruime aanbod zijn er altijd meerdere woonaccessoires die perfect bij jouw interieurstijl passen.

   Bekijk direct onze woonaccessoires >> of bekijk alle meubels in ons assortiment >>
 • Het EK komt eraan! Kies snel het juiste tv-meubel

  Tv-meubel kopen voor het EKHet Nederlands elftal doet dit jaar niet mee met het EK, maar dat betekent niet dat je niet optimaal mag genieten van de teams die dit jaar wel meedoen! Het EK zal weer voor mooie televisiemomenten zorgen, en dan is het erg prettig als je hier maximaal van kunt genieten. En daar past een goed tv-meubel bij, zodat je jouw televisie goed kunt gebruiken. 

  Een tv-meubel zorgt dat jouw televisie op de juiste plek in de woonkamer staat. Of je nu alleen of met een grote groep naar het EK wilt kijken; er is een goed tv-meubel nodig. Bij Trendymeubels vinden wij het belangrijk dat jij lekker van de mooie voetbalmomenten kunt genieten. In dit artikel vind je een aantal tv-meubels die ervoor zorgen dat je met meer plezier naar het komende EK kunt kijken. 

  Waar moet je bij een tv-meubel op letten?

  Al eerder schreven wij een artikel over het kiezen van een televisiemeubel dat bij jouw interieur past. In het artikel lees je onder andere waar je op moet letten wat betreft design, de afmetingen van het televisiemeubel en de beste plek om het televisiemeubel neer te zetten.

  Wij vatten dit artikel graag nog even voor jou samen: 
  • Een televisiemeubel zorgt ervoor dat je vanuit iedere hoek in jouw woonkamer maximaal van iedere voetbalwedstrijd kunt genieten;
  • Het design van een televisiemeubel moet zo goed mogelijk aansluiten bij de rest van het interieur. Er zijn diverse televisiemeubels die aansluiten bij specifieke interieurstijlen, zoals modern, klassiek en Scandinavisch;
  • Je hebt beperkte ruimte in de woonkamer. Zorg hierom dat de afmetingen van het televisiemeubel hier goed bij aansluiten. Let hierbij ook op de woonaccessoires die rondom het meubel staan en hangen, zoals lampen, kasten en fotolijsten;
  • Plaats het televisiemeubel centraal binnen de zitruimte van de woonkamer. Zo kun je vanuit iedere hoek het scherm zien, ook als je mensen over de vloer hebt. Op deze manier geniet iedereen maximaal van de mooie voetbalmomenten op het scherm.
   

  Goede tv-meubels voor het komende EK

  Je wilt tijdens het EK gemakkelijk kunnen schakelen tussen verschillende kanalen, vooral tijdens de poulefase die de eerste dagen wordt gespeeld. Kies daarom een televisiemeubel waarbij je gemakkelijk vanuit verschillende hoeken van kanaal kunt wisselen.

  Panorama van Hubertus Meble

  tv-meubels-panorama-2Het tv-wandmeubel Panorama van Hubertus Meble zorgt dat jij altijd toegang hebt tot jouw mediabox en televisie. Zo wordt van kanaal wisselen een fluitje van een cent.

  Alladyn van Hubertus Meble

  tv-meubels-alladyn-hubertus-mebleWil je maximaal in de wedstrijd zitten? Dan kun je met het tv-meubel Alladyn van Hubertus Meble voor een unieke sfeer zorgen. Bij dit tv-meubel houd je voldoende ruimte over om geluidsboxen te plaatsen, zodat je de geluiden van de voetbalwedstrijd door de hele woonkamer goed kunt horen. Nu de vuvuzela’s verboden zijn, kunnen we weer van het gejuich van het publiek genieten.

  Cube TV wandmeubel Nine van Benvenuto Design

  Benvenuto Design Cube TV wandmeubel NineGroot fan van design en voldoende ruimte in de woonkamer? Dan is het Cube TV wandmeubel Nine van Benvenuto Design een mooie toevoeging. Je houdt hierbij voldoende ruimte over om een mediabox, console en DVD-/Blurayspeler neer te zetten. Geschikt voor een groep voetballiefhebbers, of om gewoon samen op de bank van de wedstrijd te genieten.

   

  Een groot aanbod aan televisiemeubels voor het komende EK!

  Bij Trendymeubels vind je een ruim assortiment aan unieke televisiemeubels van een groot aantal merken. Zo ben je zeker dat je altijd het ideale televisiemeubel vindt dat past bij jouw interieur, jouw smaak en bij jouw wensen tijdens het komende EK. 

  Bekijk hier ons ruime aanbod aan televisiemeubels >>
 • 4 Tips bij het kiezen van een grote eetkamertafel

  Een grote eetkamertafel uitkiezenIedere dag lekker gezellig met zijn allen aan de eettafel. In Nederland is het heel normaal. Wij nemen de dagelijkse gang van zaken door en genieten elke keer weer van een heerlijke maaltijd. En daar hoort natuurlijk een ideale eetkamertafel bij, zodat iedereen comfortabel zit en met elkaar kan praten. Het is bij gezinnen gebruikelijk om voor een grote eetkamertafel te gaan. Deze biedt voldoende ruimte aan alle leden van het gezin. Zo heeft iedereen voldoende ruimte om te eten en biedt de tafel ook voldoende plek om alle pannen en het servies neer te zetten.  Maar wat maakt een grote eetkamertafel nu het meest geschikt voor jouw eigen eetkamer? In dit artikel geven wij jou 4 tips die je zullen helpen bij het kiezen van de ideale eetkamertafel. 

   

  Tip #1: Let altijd op de beschikbare ruimte

  De eetkamer heeft een beperkte ruimte. Je wilt hier eventueel nog andere meubels of woonaccessoires plaatsen. Houd daarom altijd rekening met de beschikbare ruimte. De afmetingen van de eetkamertafel moeten hier vanzelfsprekend goed bij aansluiten. Neem bij de afmetingen ook mee dat er voldoende ruimte is om rondom de tafel te bewegen. Er moet ruimte zijn om de eetkamerstoelen te verplaatsen en om langs de eettafel te lopen.  Houd hierom ongeveer één meter aan alle zijdes van de eetkamertafel vrij. Dit biedt voldoende loopruimte en voorkomt dat de eetkamertafel in de weg staat.

  De eettafel Pianosa van Hubertus Meble biedt veel ruimte en zitplekken, terwijl er rondom de tafel ook voldoende loopruimte overblijft.

   

  Tip #2: Houd rekening met het design van de eetkamertafel

  Je hebt veel tijd gestoken in het kloppend maken van het interieur. Het moet een mooi totaalplaatje worden, en daar moet de grote eetkamertafel ook weer goed bij aansluiten. Als bruin de primaire kleur in de eetkamer is dan is het mooi om het kernstuk van de eetkamer - de eetkamertafel - ook in dezelfde kleur aan te schaffen. Het is bij een eetkamertafel eenvoudig om een kleurencombinatie samen te stellen. Door verschillende kleuren eetkamerstoelen te nemen, kun je hier een mooi geheel van maken. Daarbij kun je ook nog kussens op de eetkamerstoelen neerleggen, zodat je nog meer kleuren in de eetkamer kunt doorvoeren.bondy-living-encanto-eettafel-met-zes-stoelen

  De eettafel Encanto van Bondy Living is ideaal in eetkamers waar wit als primaire kleur wordt aangehouden.

   

  Tip #3: Kies eventueel voor een uitschuifbare eettafel

  Heb je niet altijd een grote eetkamertafel nodig, maar wil je toch af en toe uitbreiden? Dan is het slim om voor een uitschuifbare eettafel te kiezen. Je voegt zo gemakkelijk een halve tot hele meter aan de eetkamertafel toe. Dit is handig voor etentjes waar je net even wat meer zitplaatsen nodig hebt. Een uitschuifbare eettafel werkt door middel van een extra stuk dat standaard onder de tafel zit. Je hoeft deze - zoals de naam al aangeeft - alleen maar uit te schuiven en vast te klikken. Het extra stuk zit goed vast, waardoor deze ook niet zomaar los kan gaan.

  hubertus-meble-capri-duo-eettafel-avola-bruin-lifestyle_1

  De uitschuifbare eetkamertafel Capri Duo van Hubertus Meble is eenvoudig in gebruik en kan op ieder moment worden verlengd.

   

  Tip #4: Houd rekening met de eetkamerstoelen

  Naast een mooie eetkamertafel ben je natuurlijk ook direct op zoek naar een goede set eetkamerstoelen. Vergeet deze dan ook niet bij de aanschaf van een grote eetkamertafel. Afhankelijk van de grootte van de tafel, zul je ongeveer 6 tot 8 eetkamerstoelen nodig hebben. Het is daarbij slim om één of twee extra stoelen te kopen. Zo kun je de stoel snel vervangen op het moment dat deze kapot gaat.

   

  Bekijk direct ons ruime assortiment aan eetkamertafels

  Op zoek naar een goede nieuwe eetkamertafel? Dan zul je gegarandeerd het beste model in onze webwinkel vinden. Met meer dan 100 verschillende eetkamertafels, van maar liefst 8 verschillende merken, zit er altijd een perfect model voor jouw eetkamer bij!
 • Zo creëer je de ideale slaapkamer voor kinderen

  Slaapkamer inrichten voor kinderenJe wilt altijd het beste voor jouw kind als het op de slaapkamer aankomt. Ieder kind heeft weer andere wensen, en binnen de slaapkamer kun je hier optimaal op inspelen. Het is vandaag de dag erg gemakkelijk om de ideale slaapkamer voor kinderen samen te stellen. Je bent hierbij helemaal vrij in kleuren, meubels en accessoires, en dat levert bij iedere slaapkamer weer een unieke sfeer op. Bij Trendymeubels weten wij exact wat er nodig is om een mooie slaapkamer voor kinderen samen te stellen. Wij nemen jou in dit artikel daarom graag aan de hand om de diverse elementen in de slaapkamer maximaal te benutten. Lees hieronder hoe jij de huidige kamer omtovert tot een fantastische slaapkamer voor jouw kind. 

  Praat over de gewenste kleur

  Kinderen hebben vaak zelf een aantal wensen als het aankomt op de eigen kamer. De meeste kinderen hebben een lievelingskleur en zien deze kleur graag terug als centrale kleur. Vraag daarom eerst naar de gewenste kleur voor de kamer. Veel meisjes kiezen voor roze of geel, terwijl jongens vaak voor rood en blauw gaan. Je kunt deze kleur aanhouden voor de vloer en muren. Daarbij kunnen de kleuren ook terugkomen in de slaapkamermeubels. Denk hierbij aan een roze bed voor meisjes of een donkerblauw bed voor jongens. 

  Deel de slaapkamer op

  De kamer is niet alleen om in te slapen. Deze wordt ook gebruikt om te spelen, te lezen en om hobby’s uit te voeren. Het is slim om de slaapkamer in zones op te delen, om zo voor alles voldoende ruimte te hebben. Iedere kamer heeft weer andere afmetingen. Houd daarom rekening met de beschikbare ruimte. Denk hierbij ook aan de benodigde ruimte voor het bed, omdat dit over het algemeen de meeste ruimte opneemt. Hieronder geven wij jou nog een aantal tips voor het inrichten van ieder deel van de slaapkamer.

   

  De slaapruimte inrichten

  Binnen de slaapruimte is het mooi om de centrale kleur verder door te voeren. Kies samen met jouw kind een mooi bed. Je hebt bij kinderbedden de keuze uit een normaal bed, een hoogslaper en een stapelbed. Neem bijvoorbeeld het stapelbed SAS Dream Well van Interlink. Dit kleurrijke houten stapelbed past in iedere kinderkamer. Het neemt weinig ruimte in en kan in combinatie met het beddengoed naar wens worden ingericht.Stapelbed voor kinderen

  De speelruimte inrichten

  Binnen de speelruimte wil je vooral rekening houden met de vloer. De meeste kinderen spelen graag op de vloer. Je kunt de speelruimte inrichten met een speelgoedkist, een leuk vloerkleed en een extra speelgoedkast. Zo is het kindervloerkleed Towerland van NewJoy een leuke toevoeging aan een slaapkamer voor meisjes.Vloerkleed voor kinderkamer

  De leesruimte inrichten

  Bij de leesruimte staat het bureau centraal. Hier past ook een leuke bureaustoel bij. Zo kan jouw kind aan het bureau lezen of huiswerk maken. Dit onderstaande kinderbureau Paco van Interlink is leuk voor een kamer voor jongens. Deze is ook in de kleur roze verkrijgbaar.Kinderbureau in de slaapkamer

  De hobbyruimte inrichten

  Naast een speelruimte is het ook leuk om een hobbyruimte aan de slaapkamer toe te voegen. Hier kun je jouw kind lekker laten knutselen, spelen en leren. In de Nautica boekenkast van NewJoy kan jouw kind alle hobbyspullen neerzetten.Opbergmeubel voor de kinderslaapkamer

  Alles voor de perfecte kinderslaapkamer

  Bij Trendymeubels vind jij alles voor het inrichten van de beste slaapkamer voor jouw kind. Bekijk hier ons ruime assortiment aan kinderkamer meubels en stel eenvoudig een nieuwe slaapkamer samen.
 • De leukste Scandinavische designmeubels van dit moment!

  Scandinavische designmeubels

  De Scandinavische interieurstijl is de laatste jaren steeds verder doorgegroeid in Nederland. Steeds meer Nederlandse huishouden kiezen voor de mooie stijl, waarin wit gecombineerd wordt met prachtige natuurlijke kleuren. Deze stijl is, zoals de naam al zegt, overgewaaid uit Scandinavië. Hier is een groot aantal huishoudens op basis van deze stijl ingericht, en dat resulteert in mooie interieurs.

  Wit zorgt voor een prachtig resultaat in combinatie met een brede lichtval. Als er veel zonlicht in jouw woon-, slaap- of eetkamer valt dan zorgt deze stijl voor een mooie uitstraling. Maar welke meubels passen nu bij een interieurstijl als deze? In dit artikel lees jij alles over de leukste Scandinavische designmeubels van dit moment!

  Innovation Splitback Slaapbank

  Een slaapbank is een handig meubel voor in de woonkamer, en kan ook handig zijn in de slaapkamer. Met deze Innovation Splitback slaapbank transformeer je iedere ruimte in een rustige ruimte waar jij op ieder moment achterover kunt liggen en even kunt slapen.

  Het design van deze slaapbank is helemaal gericht op rust. Het dikke matras zorgt voor maximaal comfort, waardoor je altijd lekker kunt slapen of gewoon lekker liggend naar de televisie kunt kijken. Als jij Scandinavische designmeubels aan jouw woonkamer wilt toevoegen dan is de Innovation Splitback slaapbank een goede basis!

  Germania Oslo Hal Combinatie

  Heb jij grote ramen rondom jouw hal? Dan creëer je in een handomdraai een prachtige uitstraling met de Germania Oslo hal combinatie. Deze samenstelling van mooie witte kastjes en houttinten zorgt direct voor een Scandinavisch interieur.

  De Scandinavische designmeubels staan vooral bekend om hun natuurlijke uitstraling, en dat zie je goed terug in dit meubel. Daarbij biedt dit halmeubel opbergruimte voor schoenen, jassen en tassen. Zo heb je altijd alles bij de hand voordat jij de deur uitgaat.

  M2 Kollektion Niko Salontafel

  Je ziet de natuurlijke stijl van de Scandinavische designmeubels ook goed terug in deze salontafels. De M2 Kollektion Niko salontafels passen perfect binnen een wit interieur. Je kunt deze goed combineren met een mooi vloerkleed. Salontafels staan centraal binnen de zitruimte van de woonkamer, en met deze salontafels creëer je direct een unieke uitstraling.

  Obsession Copacabana Vloerkleed

  Donkere kleuren passen goed binnen een woon- of slaapkamer met wit als kernkleur. Het biedt een prachtig contrast en maakt de ruimte helemaal af. Het Obession Copacabana vloerkleed is bovendien verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor jij dit gemakkelijk op de beschikbare ruimte kunt afstemmen.

  Tip: Vergeet geen antislipmat bij jouw vloerkleed te bestellen!

  Livlight Inez Hanglamp Grijs Small

  Deze hanglamp heeft een unieke uitstraling en zorgt voor mooie verlichting tijdens de donkere avonden. Door de beperkte zonnige dagen die onze Noorderburen hebben, is verlichting een belangrijk onderdeel van iedere kamer. En daar hoort natuurlijk een mooi design bij!

  De Livlight Inez hanglamp is een van de meest unieke Scandinavische designmeubels van dit moment! De hanglamp is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat jij deze helemaal kunt aansluiten op de andere meubels in jouw interieur.

  Een assortiment vol Scandinavische designmeubels!

  Bij Trendymeubels vind je een groot aantal prachtige Scandinavische designmeubels. Zo wordt het wel erg gemakkelijk om jouw woonruimtes om te toveren naar de prachtige Scandinavische interieurstijl! Bekijk direct ons assortiment en bestel deze online!

  Wil je meer leuke inspiratie voor de Scandinavische designmeubels? Bekijk dan ook ons Pinterest-board met mooie foto’s!

 • De rol van sfeerverlichting in de woonkamer

  Je wilt de juiste sfeer creëren in de woonkamer. Sfeerverlichting helpt om een warme uitstraling te creëren waarin jij je altijd lekker voelt. Of je nu lekker een avondje op de bank naar jouw favoriete programma’s kijkt of vrienden over de vloer hebt; verlichting zorgt voor de sfeer.

  Sfeerverlichting heeft de laatste jaren een belangrijkere rol gekregen. Sinds de opkomst van LED-verlichting en allerlei nieuwe lampen is het helemaal niet lastig om een fijne sfeer in de woonkamer te creëren. Zo kun je kiezen voor een fijne uitstraling waarin jij je altijd thuis voelt.

  Ideale sfeerverlichting voor de woonkamer

  Deze lampen met betonnen look zijn de laatste jaren bijzonder populair (Davidi Design Bindi Hanglamp)

  Een unieke sfeer creëren

  Het is op basis van het interieur mogelijk om een mooie sfeer met verlichting te creëren. Sfeerverlichting is de ideale manier om het interieur helemaal af te maken. Je kunt hierbij letten op de elementen binnen jouw woonkamer waar jij de meeste aandacht op wilt vestigen. Denk hierbij aan de zithoek of juist een muur met foto’s en schilderijen. Dit kun je het beste doorvoeren aan de hand van een lichtplan.

  Een eigen lichtplan maken

  Bij een lichtplan spreken we van een uitgewerkte tekening van jouw woonkamer. Verlichting legt een duidelijk accent op meubels, en binnen het lichtplan werk jij uit waar de verlichting uiteindelijk zal komen. Als de eethoek een onderdeel van de kamer is dan wil je hier extra verlichting, en hetzelfde geldt voor de zithoek en andere onderdelen van de woonkamer.

  Je houdt binnen het lichtplan rekening met de verschillende soorten verlichting: algemene verlichting en decoratieve verlichting. Sfeerverlichting valt onder beide soorten verlichting.

  • Bij algemene verlichting spreken we de grote lampen die in jouw woonkamer hangen of staan. Deze lampen staan altijd aan als je binnen verlichting nodig hebt.

  • Bij decoratieve verlichting moet je denken aan verlichting die niet essentieel is om de ruimte te verlichten, maar toch een extra element toevoegt met betrekking tot de uitstraling van de woonkamer.

  De juiste sfeerverlichting uitkiezen

  Je kunt bij algemene verlichting en decoratieve verlichting alle kanten op. Het is belangrijk om te kijken wat voor soort warmte je wilt creëren. En daarbij kunnen de soort lampen die je koopt ook een extra invloed op de sfeer hebben.

  Kies altijd voor verlichting die mooi aansluit bij de rest van jouw interieur. Als je een bepaalde stijl wilt creëren, zoals Scandinavisch of modern, dan passen bepaalde lampen erg goed bij jouw interieur. Bij een Scandinavische interieurstijl worden plafondlampen (algemene verlichting) gecombineerd met mooie vloerlampen. Bij de moderne stijl wordt vaak voor hanglampen gekozen, in combinatie met lampen op bijzettafels.

  Unieke sfeerverlichting met deze vloerlamp

  Een vloerlamp zoals de Davidi Design Petran Vloerlamp is perfect voor de moderne interieurstijl.

  Wat betreft design kun je vrijwel alle kanten op als het op sfeerverlichting aankomt. Je kunt voor excentrieke kleuren kiezen, of juist voor de basiskleuren. Zo zijn er altijd meerdere lampen die goed aansluiten bij jouw stijl en die mooi in het plaatje passen.

  Snel meer sfeer creëren dankzij deze hanglamp van Livlight

  De Livlight Kylie: perfect voor woonkamers met wit als centrale kleur.

  Bekijk ons ruim assortiment aan sfeerverlichting

  Bij Trendymeubels vind je een groot assortiment aan lampen die binnen verschillende stijlen passen. Ons aanbod bestaat uit verschillende bekende merken en is hiermee ideaal om mooie verlichting in jouw woonkamer aan te brengen.

  Bekijk direct ons aanbod en breng meer sfeer in jouw woonkamer >>

 • 7 Tips voor het inrichten van een kantoor aan huis

  Kantoor aan huis inrichtenThuiswerken is prettig en zorgt weer voor nieuwe inspiratie. En daar hoort natuurlijk een mooie werkplek bij! TrendyMeubels weet hoe belangrijk een mooi en goed ingerichte werkplek is. Daarom geven wij jou in dit artikel 7 tips voor het inrichten van een kantoor aan huis. 

  Tip 1: Zorg voor een goed bureau

  Het kantoor aan huis begint bij een goed bureau. De afmetingen van het bureau zijn hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Je wilt goed kunnen werken, dus het bureau moet de juiste hoogte hebben. Zit je voorovergebogen of met opgetrokken schouders? Dan kan dit voor vervelende klachten zorgen. Dit is de reden dat ergonomie op steeds meer werkplekken wordt doorgevoerd. Een mooie kleur en voldoende opbergruimte is daarbij ook nooit verkeerd. Kijk bijvoorbeeld naar het Sixtens Strada Bureau. Dit bureau heeft een mooie en toch simpele kleurencombinatie en heeft twee handige opbergvakken voor belangrijke documenten.

  Tip 2: Ga voor een bureaustoel die lekker zit

  Een comfortabele bureaustoel is de perfect aanvulling op een goed bureau. De bureaustoel bepaalt grotendeels jouw werkhouding. Je wilt lekker kunnen zitten in jouw kantoor aan huis, dus kies je voor een bureaustoel die optimaal comfort biedt.  Je kunt bij een bureaustoel vrijwel alle kanten op. Wil je een simpele bureaustoel met een mooie kleur? Dan ga je bijvoorbeeld voor de Bondy Living Baldor bureaustoel. Heb je liever een stijlvol designmeubel om op te werken? Dan past de Jual Furnishings Alair Bureaustoel perfect in jouw werkkamer.

  Tip 3: Wissel af tussen staan en zitten

  Langdurig zitten kan leiden tot lichamelijke klachten in de rug, nek en schouders. Dit kun je eenvoudig voorkomen door af te wisselen tussen zitten en staan. Uit onderzoek blijkt dat je productiever werkt als je regelmatig wisselt tussen zitten en staan.  Een laptoptafel is dan ook een onmisbaar onderdeel voor jouw kantoor aan huis. Het is functioneel en biedt de mogelijkheid om productief te werken. De Interlink SAS Alexis Laptoptafel is op dit moment een van de meest populaire laptoptafels in ons assortiment.

  Tip 4: Zorg voor voldoende groen

  Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat kantoorplanten actief bijdragen aan een betere productiviteit. Eén onderzoek toonde zelfs aan dat een omgeving met voldoende groen voor maar liefst 15% meer productiviteit zorgt. Kantoorplanten zuiveren de lucht, geven het kantoor aan huis een natuurlijker gevoel en zijn daarbij ook mooi om te zien.  

  Tip 5: Behoud het overzicht met kantoorkasten

  Je wilt jouw kantoor aan huis mooi laten ogen, en toch is het regelmatig nodig om allerlei documenten te pakken en over het bureau te verspreiden. Voorkom dat het bureau er rommelig uitziet en gebruik kantoorkasten om het overzicht te behouden.  Kantoorkasten zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt voor een lage kantoorkast met veel lades gaan, zoals het Interlink SAS Simon Ladeblok, of kiezen voor een hoge kantoorkast zoals de Germania Duo Kantoorkast.

  Hoe hoger de kantoorkast, hoe groter de ruimte die beschikbaar is om de administratie en andere belangrijke documenten te bewaren. Let er wel op dat er voldoende ruimte in de werkkamer is om een hoge of brede kast te plaatsen. 

  Tip 6: Zorg voor voldoende verlichting

  Als mens hebben wij gedurende de dag voldoende zonlicht nodig. Het is belangrijk om het bureau dicht bij een raam te plaatsen, zodat zonlicht via een raam in het kantoor aan huis kan binnenvallen.  Is het niet mogelijk om dicht bij een raam te zitten? In dat geval is het raadzaam om door middel van werkkamerverlichting voldoende licht te creëren. Werkkamerverlichting staat niet gelijk aan zonlicht, maar is tijdens een zware werkdag onmisbaar. Het houdt je wakker en zorgt dat jouw ogen minder vermoeid raken. Overweeg om meerdere lampen aan te schaffen om zo een goed verlichte ruimte te creëren. Combineer plafondlampen met vloerlampen om iedere hoek van de werkkamer te verlichten.  

  Tip 7: Maak het interieur af met een mooi vloerkleed

  Een kantoor aan huis moet mooi ogen; je moet volledige creativiteit hebben als je aan het werk bent. Het interieur kan perfect worden samengesteld met een vloerkleed. Vloerkleden met meerdere kleuren passen goed in een kleurrijk interieur met verschillende soorten meubels.  Wil je het daarentegen erg zakelijk houden? Dan kun je het beste kiezen voor een wit of zwart vloerkleed.  

  Stel jouw eigen kantoor aan huis gemakkelijk samen

  Op TrendyMeubels.nl vind jij alle meubels voor een perfect kantoor aan huis. Wij hebben alles in huis om te zorgen dat jij de werkplek kunt samenstellen die jij verdient. Bekijk direct onze webshop en stel jouw eigen unieke kantoor aan huis samen!
 • Wat is de juiste lengte, breedte en hoogte voor jouw tv meubel?

  Benvenuto Design Solar TV Meubel

  In deze afbeelding: Benvenuto Design Solar

  Ben je op zoek naar een nieuw tv meubel? Dan is het handig om vooraf op een aantal factoren te letten. Je wilt tenslotte het ideale tv meubel kopen, welke goed aansluit bij de rest van jouw interieur, alle gewenste functies vervult en daarbij ook mooi oogt.

  De afmetingen van het tv meubel hebben invloed op het model waar je uiteindelijk voor gaat. Trendymeubels is jaren bekend met de trends en kwaliteiten van een goed tv meubel. Wij zullen jou in dit artikel daarom zo goed mogelijk adviseren bij de aanschaf van een nieuw tv meubel. In dit artikel kijken wij naar de juiste lengte, breedte en hoogte voor jouw nieuwe meubel.

  Heb je vooraf aan dit artikel, of naar aanleiding hiervan, vragen over tv meubels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan jou graag te woord en helpen jou graag de juiste keuze te maken.

  Hoe te meten voor een nieuw tv meubel

  Of je nu iemand bent die elke avond voor de televisie zit of iemand die gewoon af en toe een film kijkt, je wilt altijd een goed en gebruiksvriendelijk meubel. Het belangrijkste uitgangspunt bij de aanschaf van een nieuw meubel is de televisie. Hoe groter de televisie, hoe groter het meubel.

  Meet daarom eerst de lengte, breedte en hoogte van jouw televisie, om op basis daarvan te bepalen wat de minimale maten voor het tv meubel zijn. Ga hierbij niet uit van de afmetingen die op de doos of op internet staan, want dit zijn de afmetingen van het scherm. De rest van de televisie, zoals het bodemstandaard, worden hierbij niet meegeteld.

  Elmob Arcadia 21 TV meubel

  In deze afbeelding: Elmob Arcadia 21

  Ben je van plan een Home Cinema-systeem aan te leggen? Let er dan ook op dat er voldoende ruimte vrij is om deze elektronica neer te zetten. Je kunt de luidsprekers van het systeem op de tv meubel plaatsen. Hier is vanzelfsprekend extra ruimte voor nodig, om zo te voorkomen dat deze vallen of achter de televisie moeten staan.

  Het gewicht van de televisie speelt ook een grote rol. Als je een zware televisie hebt dan moet er ook een stevig tv meubel komen. Om jou een extra handje te helpen hebben wij bij ieder tv meubel op Trendymeubels aangegeven wat het maximale gewicht is dat het tv meubel aan kan.

  De ruimte rondom het tv meubel

  Een tweede factor die invloed heeft op de afmetingen van het tv meubel: de andere meubels die rondom het tv meubel staan en de beschikbare ruimte. Gebruik een meetlint om te bepalen hoe lang en breed deze ruimte is. Je wilt het tv meubel niet te ver uit laten steken, dus houd rekening met een bepaald limiet.

  De beschikbare ruimte in de hoogte is grotendeels afhankelijk van de overige accessoires die je aan de muur wilt bevestigen of op het tv meubel wilt plaatsen. Zo is er de laatste jaren een trend ontstaan binnen het interieur, waarbij men fotolijstjes en overige accessoires aan de muur hangt. Als je zelf ook deze plannen hebt dan is het slim om nu al rekening te houden met de beschikbare ruimte.

  Elmob Exclusive Small TV meubel

  In deze afbeelding: Elmob Exclusive Small

  Beschikbare ruimte in het tv meubel

  Heb je veel elektronische apparaten voor de televisie, zoals een console, DVD-speler, mediabox en soortgelijke elektronica? Overweeg dan om een meubel aan te schaffen waar je deze elektronica gemakkelijk kwijt kunt. Het is vaak nodig om langere kabels te kopen, maar dit bespaart veel ruimte aan de bovenkant van het meubel.

  Veel meubels komen met kastjes waar je deze elektronica kunt neerzetten. Let altijd goed op of het glas van deze kastjes toelaat dat de elektronica met de afstandsbediening wordt bestuurd, zelfs als de deurtjes van het kastje dicht zijn. Zo kun jij voorkomen dat je de kastjes altijd open moet laten als je televisie wilt kijken.

  Bekijk ons assortiment aan tv meubels

  Heb je voldoende informatie om een nieuw meubel uit te kiezen? Bekijk dan direct ons assortiment en kies uit een van de ruim 200 tv meubels. Neem je liever eerst even een kijkje? Dan kun je nu ook online onze showroom bekijken.

 • Tips bij het matchen van slaapkamermeubels

  Slaapkamermeubels met elkaar matchen

  Meubel in de foto: Davidi Design Adinda Boxspring

   De slaapkamer is voor veel mensen een belangrijke plek. Hier kom je iedere avond tot rust en word je iedere ochtend uitgeslapen wakker. Je kunt een slaapkamer volledig in eigen stijl inrichten. Hier passen meubels bij die helemaal aansluiten op jouw smaak en op de functionaliteiten die je hierin zoekt. Het matchen van meubels is niet gemakkelijk. Je hebt een duidelijk beeld van wat je wilt; en nu is het tijd om dit beeld om te zetten naar een prachtige slaapkamer. Wij geven jou in dit artikel een aantal tips voor het matchen van slaapkamermeubels. 

  Tip 1: Kies eerst een centrale kleur

  Slaapkamermeubels matchen met kleur

  Meubel in foto: Junine Roderick Hoekkast

  Een goede match start bij de juiste kleur; het is belangrijk om een of twee kleuren te kiezen die als kernkleuren worden gebruikt. Wit is een kernkleur die veel wordt gebruikt, want hier past vrijwel iedere kleur bij. De volgende kleurencombinaties komen dan ook vaak voor:   Je kunt deze kleur ook voor de muren gebruiken. De slaapkamer lijkt ruimer wanneer de meubels goed matchen met kleuren van de muur. 

  Tip 2: Ga uit van een specifieke stijl

  Net als in veel andere kamers in het huis, kan de slaapkamer helemaal op basis van één stijl worden ingericht. Of je nu liefhebber bent van de Scandinavische stijl of het lekker basic wilt houden, ook in de slaapkamer kun je alle kanten op. En dat biedt voordelen bij het matchen van slaapkamermeubels, want een groot aantal stijlen kent een uitgebreid assortiment aan meubels. Kies hierom voor meubels met dezelfde stijl. Als de boxspring met hoofdbord van oud hout is gemaakt dan is het mooi om de rest van de slaapkamer in dezelfde stijl in te richten. Voeg ook andere meubels toe die van oud hout gemaakt zijn, want zo krijg je een mooi geheel.  

  Tip 3: Kijk naar de slaapkamervloer

  De vloer heeft een eigen uitstraling die door de gehele slaapkamer is doorgevoerd. Of je nu laminaat of tapijt in de slaapkamer hebt, je wilt dat het meehelpt bij het verkrijgen van de gewenste uitstraling. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en neem de vloer als centraal punt om slaapkamermeubels te matchen. Heb je toch liever een andere kleur dan laminaat? Dan kun je er altijd voor kiezen om een mooi tapijt over het laminaat te leggen. Veel mensen kiezen ervoor om een extra vloerkleed onder het bed te leggen.  De volgende foto geeft goed weer hoe je de meubels met de slaapkamervloer matcht. De rechte lijnen van de vloer zijn ook terug te zien in de kasten, het bed en een groot aantal accessoires die in de slaapkamer staan. De foto bewijst ook dat wit een goede keuze is als kernkleur voor de slaapkamer.

  Slaapkamermeubels matchen met de vloer Meubel in foto: Benvenuto Design Match Slaapkamerset

  Tip 4: Laat vorm een rol spelen

  De vorm van meubels speelt een grote rol bij de samenstelling van de slaapkamer. Je kunt veel verschillende vormen met elkaar combineren. De laatste jaren zijn strakke lijnen in de badkamer erg populair. Een houten vloer met strakke houten lijnen sluit goed aan op een strakke boxspring, zoals je in bovenstaande foto hebt kunnen zien. De accessoires in de slaapkamer kunnen hier mooi bij aansluiten. Combineer verschillende vormen met elkaar om de slaapkamer zo op een creatieve manier samen te stellen.  

  Tijd voor een nieuwe slaapkamer!

  Zoals je hierboven hebt kunnen lezen gaat het matchen van slaapkamermeubels om kleur, stijl, de slaapkamervloer en vorm. Met deze 4 uitgangspunten is het eenvoudig om een slaapkamer samen te stellen die helemaal aansluit bij jouw eigen smaak en stijl. Ben je op zoek naar nog meer inspiratie of wil je trendy slaapkamermeubels kopen? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment aan slaapkamermeubels. Dankzij de handige filters voor kleur, materiaal en merken wordt het heel gemakkelijk om de slaapkamermeubels te matchen.
 • Zo kies je een tv-meubel dat bij jouw interieur past

  Of je het nu leuk vindt of niet, een tv-meubel staat – of hangt – op een prominente plek in de woonkamer. Neem daarom de tijd voor de aankoop van een nieuw tv-meubel. In dit blog komen alle aspecten, waarmee je rekening kunt houden, aan bod.   

  Functie tv-meubel

  Allereerst is het zaak dat je weet welke functie het tv-meubel heeft. Wil je er alleen kabels in verstoppen? Of geef je de voorkeur aan een meubel met meer opbergruimte? De antwoorden op deze vragen zijn van invloed op de grootte van het televisiemeubel. Natuurlijk moet je ook rekening houden met de afmeting van de televisie.

  Zo kies je een tv-meubel dat bij jouw interieur past

  Tv-meubel Varianto – dat prima past onder een middelmatig tot grote televisie – biedt niet alleen ruimte voor kabels, maar bijvoorbeeld ook voor dvd’s en een spelcomputer. Handig aan dit meubel is de speciale deur: die hoeft namelijk niet open om de apparatuur te bedienen. Van verschillende kleuren binnenkant en glasplaten tot uitvoeringen met pootjes of een ophangsysteem, je stelt dit televisiemeubel zelf samen.

  Verder kun je kiezen tussen een klepdeur en een lade. Je maakt je bestelling compleet met een vaste beugel, een draaiende beugel of een kabelgoot. En om het af te maken kies je voor een fraaie led verlichting!

  Plek televisiemeubel

  Natuurlijk is ook de plek heel bepalend bij de keuze van een tv-meubel. Hangt jouw televisie aan een grote muur, die nog niet van invulling is voorzien? Kies dan voor een Tv wandmeubel.

  benvenuto-design-cube-combi-two-tv-wandmeubel-antraciet

  Met een Cube wandmeubel  – ontworpen en vervaardigd in Italië – tover je die kale muur om in een heuse blikvanger! Met volop opbergruimte achter gesloten deuren. Deze serie bestaat uit rechthoekige en vierkante elementen, uitgevoerd in hoogglans wit en hoogglans antraciet. Leuk detail: de rechthoekige wandkasten kun je zowel horizontaal als ook verticaal aan de muur bevestigen.

   

  Net als de Cube wandmeubelelementen zijn ook de Line Tv wandmeubels van Italiaanse makelij. De werkwijze is hetzelfde: met verschillende elementen stel je zelf het gewenste televisiewandmeubel samen.

  In tegenstelling tot de eerdergenoemde Cube serie bestaan er geen vierkante Line wandelementen. Verder zijn de Line elementen voorzien van handvaten.  

  benvenuto-design-line-combi-one_-wandmeubel-beige_1

  Tv-meubel: stijl en uitvoering

  Wil jij de televisie – en het bijbehorende tv-meubel – echt onderdeel maken van jouw interieur? En houd je wel van een knalkleurtje? Dan maakt jouw hart vast een sprongetje bij het zien van de Elmob tv-meubels.

  elmob-exclusive-small-tv-meubel-lifestyle

  Dit design tv-meubel – met mooie strakke lijnen – is verkrijgbaar in maar liefst 7 modieuze kleuren. En dat stijlvol en praktisch prima samengaan, dat blijkt wel als je het deurtje opendoet: een Elmob meubel is uitgevoerd met 4 vakken, waarin je veel spullen kunt opbergen. Hoewel de glazen deur de infrarood straling van de afstandbediening doorlaat – en dus gesloten kan blijven – is de inhoud van de kast niet zichtbaar. Wel zo fijn!

  Hopelijk heb je ideeën opgedaan voor de uitvoering van het gewenste tv-meubel. Misschien is het exemplaar van jouw dromen wel aan bod gekomen! Zo niet, kijk dan rustig rond in de webshop van TrendyMeubels. Geen enkel ander bedrijf biedt namelijk zo’n groot assortiment design tv-meubels.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 222

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 23