De woonblog van Trendymeubels.nl

 • Zo kies je een tv-meubel dat bij jouw interieur past

  Of je het nu leuk vindt of niet, een tv-meubel staat – of hangt – op een prominente plek in de woonkamer. Neem daarom de tijd voor de aankoop van een nieuw tv-meubel. In dit blog komen alle aspecten, waarmee je rekening kunt houden, aan bod.   

  Functie tv-meubel

  Allereerst is het zaak dat je weet welke functie het tv-meubel heeft. Wil je er alleen kabels in verstoppen? Of geef je de voorkeur aan een meubel met meer opbergruimte? De antwoorden op deze vragen zijn van invloed op de grootte van het televisiemeubel. Natuurlijk moet je ook rekening houden met de afmeting van de televisie.

  Zo kies je een tv-meubel dat bij jouw interieur past

  Tv-meubel Varianto – dat prima past onder een middelmatig tot grote televisie – biedt niet alleen ruimte voor kabels, maar bijvoorbeeld ook voor dvd’s en een spelcomputer. Handig aan dit meubel is de speciale deur: die hoeft namelijk niet open om de apparatuur te bedienen. Van verschillende kleuren binnenkant en glasplaten tot uitvoeringen met pootjes of een ophangsysteem, je stelt dit televisiemeubel zelf samen.

  Verder kun je kiezen tussen een klepdeur en een lade. Je maakt je bestelling compleet met een vaste beugel, een draaiende beugel of een kabelgoot. En om het af te maken kies je voor een fraaie led verlichting!

  Plek televisiemeubel

  Natuurlijk is ook de plek heel bepalend bij de keuze van een tv-meubel. Hangt jouw televisie aan een grote muur, die nog niet van invulling is voorzien? Kies dan voor een Tv wandmeubel.

  benvenuto-design-cube-combi-two-tv-wandmeubel-antraciet

  Met een Cube wandmeubel  – ontworpen en vervaardigd in Italië – tover je die kale muur om in een heuse blikvanger! Met volop opbergruimte achter gesloten deuren. Deze serie bestaat uit rechthoekige en vierkante elementen, uitgevoerd in hoogglans wit en hoogglans antraciet. Leuk detail: de rechthoekige wandkasten kun je zowel horizontaal als ook verticaal aan de muur bevestigen.

   

  Net als de Cube wandmeubelelementen zijn ook de Line Tv wandmeubels van Italiaanse makelij. De werkwijze is hetzelfde: met verschillende elementen stel je zelf het gewenste televisiewandmeubel samen.

  In tegenstelling tot de eerdergenoemde Cube serie bestaan er geen vierkante Line wandelementen. Verder zijn de Line elementen voorzien van handvaten.  

  benvenuto-design-line-combi-one_-wandmeubel-beige_1

  Tv-meubel: stijl en uitvoering

  Wil jij de televisie – en het bijbehorende tv-meubel – echt onderdeel maken van jouw interieur? En houd je wel van een knalkleurtje? Dan maakt jouw hart vast een sprongetje bij het zien van de Elmob tv-meubels.

  elmob-exclusive-small-tv-meubel-lifestyle

  Dit design tv-meubel – met mooie strakke lijnen – is verkrijgbaar in maar liefst 7 modieuze kleuren. En dat stijlvol en praktisch prima samengaan, dat blijkt wel als je het deurtje opendoet: een Elmob meubel is uitgevoerd met 4 vakken, waarin je veel spullen kunt opbergen. Hoewel de glazen deur de infrarood straling van de afstandbediening doorlaat – en dus gesloten kan blijven – is de inhoud van de kast niet zichtbaar. Wel zo fijn!

  Hopelijk heb je ideeën opgedaan voor de uitvoering van het gewenste tv-meubel. Misschien is het exemplaar van jouw dromen wel aan bod gekomen! Zo niet, kijk dan rustig rond in de webshop van TrendyMeubels. Geen enkel ander bedrijf biedt namelijk zo’n groot assortiment design tv-meubels.

 • In 5 stappen jouw woonkamer stijlvol inrichten

  Kan jouw woonkamer wel een metamorfose gebruiken? En wil je dit op een stijlvolle manier aanpakken? Met onderstaande stappen kun jij gemakkelijk en snel jouw woonkamer inrichten. Het resultaat? Een woonkamer waarin jij je écht thuis voelt. 

  1. Bepaal wat er allemaal in de woonkamer moet staan

  In 5 stappen jouw woonkamer stijlvol inrichten

  Om te beginnen doe je er goed aan om te bedenken wat er allemaal in de woonkamer moet staan. Tip: zet de kamer niet te vol. Lege plekken geven de woonkamer namelijk een ruimtelijk gevoel. En kies voor ruimtebesparende oplossingen, zoals de Victoria uitschuifbare eettafel. Voordat de meubels een plek krijgen, is het slim om een plattegrond van de ruimte te maken. En miniaturen van de meubelstukken. Al schuivende kom je vast tot de ideale indeling van de woonkamer.

  2. Denk goed na over kleurstelling van de basis

  Heel bepalend voor de sfeer – dus stijl – van de woonkamer zijn de muren, het plafond en de vloer. Die elementen moeten dus echt naar je zin zijn! Denk daarom goed na over de materialen. Én over de kleurstelling. Tip: op een moodboard kun je lekker experimenteren met verschillende materialen en kleuren. Zo werk je heel gericht toe naar een stijlvolle basis van jouw woonkamer.

  3. Houd de woonkamer opgeruimd

  benvenuto-design-cube-combi-six-tv-wandmeubel-beige

  Een opgeruimde woonkamer geeft rust. En dat kun je vast goed gebruiken! Geef ‘woonkamervervuiling’ zoals post, kranten, tijdschriften, iPads en laptops daarom een vaste plek. Gelukkig zijn er stijlvolle oplossingen voorhanden. Het wandmeubel Cube Zeven is een mooi voorbeeld. Je kunt zelf bepalen waar en hoe je de wandmeubelelementen monteert.

  germania-turin-dressoir-small-groen-life

  Ook het Turin dressoir biedt veel opbergruimte. In het kleurrijke open vierkant zou je een nog een mooie opbergdoos kunnen neerzetten.

  Houd je van een landelijke stijl? Dan wil je in jouw woonkamer vast een plekje vrijmaken voor het massief houten Westerland dressoir. Overigens is dit meubel er ook in een kleiner formaat.  

  opbergdoos-interlink-sas-winny-design-opvouwbaar-lifestyle2_2_1

  Natuurlijk zijn er ook spullen die je graag laat zien. Roomdivider Nullo biedt plek aan alle pronkstukken. Deze kast – bestaande uit zes vakken – kun je trouwens ook tegen de muur zetten. Goed om te weten: in de bijpassende opbergdoos Winny (verkrijgbaar in negen verschillende kleuren) kun je post en tijdschriften opbergen.

  4. Neem de tijd voor het inrichten van het lichtplan

  Als je weet welke meubels waar komen te staan – dus welke functie elke hoek in de woonkamer krijgt – dan is het tijd voor het lichtplan. Door te kiezen voor een vloerlamp en een tafellamp uit dezelfde serie – bijvoorbeeld van het merk Bondi – zet je een stijlvolle basis neer. Associeer jij stijlvol met energiezuinig? Kies dan voor led verlichting.

  5. Woonkamer inrichten: breng groene accenten aan

  De laatste stap op weg naar een stijlvolle woonkamer is het aanbrengen van groene accenten. Groen staat voor rust. Dus haal de natuur naar binnen! En koop een paar mooie planten. Heb je een rustige basis? Trek de kleur groen dan door naar bijvoorbeeld een meubel. Neem nu ladekast Colorado: dit handige opbergmeubel is verkrijgbaar met groene fronten.  

  germania-colorado-dressoir-multi-lades

  In de webshop van TrendyMeubels doe je nog veel meer woonkamer inspiratie op! Van modern en klassiek tot landelijk, alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Een woonkamer inrichten was nog nooit zo leuk. En makkelijk! 

 • Tips bij het uitzoeken van vloerkleden die bij ieder seizoen passen

  Waar vloerkleden vroeger vooral bedoeld waren om de voeten warm te houden, heeft een vloerkleed nu de functie van woonaccessoire. Wil je een nieuw vloerkleed? Neem dan even de tijd om dit uit te zoeken. Deze tips komen je vast goed van pas!  

  1. Omvang vloerkleed

  Allereerst breng je de maten van het vloerkleed in beeld. Bij een kleed in de zithoek geldt de volgende vuistregel: zorg ervoor dat de voorpoten van de bank en de stoelen erop staan. Zo vormen de meubels één geheel. Een bijkomend voordeel is dat het kleed op z’n plaats blijft liggen. 

  Krijgt het nieuwe vloerkleed een plek onder de eettafel? Tel aan die zijden van de tafel, waaraan de stoelen staan, nog een kleine meter bij de afmeting van de tafel op. Als er mensen aan tafel zitten, dan staan de stoelen op het kleed. Ook een vloerkleed in de slaapkamer mag best iets onder het bed uitsteken.

  2. Materiaal

  Van hoog- en laagpolig tot polyester en 100% wol, je hebt bij de aankoop van een nieuw vloerkleed keuze uit verschillende materialen. En dat is fijn als je bijvoorbeeld rekening moet houden met een allergie. Of als je kleine kinderen hebt. Die doe je een groot plezier met een dik, hoogpolig vloerkleed! Er zijn zelfs kleden – geheel vervaardigd uit zijde – verkrijgbaar. Die zijn met de hand gemaakt. Een kleurrijk voorbeeld is het Obsession Saree Deluxe vloerkleed. Goed om te weten: dit kleed is voorhanden in verschillende kleurstellingen en in verschillende formaten.

  3. Design vloerkleed

  Vooropgesteld: het design van een vloerkleed moet passen binnen het interieur. Als de ruimte – en de kleurstelling – het toelaat, dan is een 3D kleed een geweldige aanvulling voor de woonkamer. Of slaapkamer. Neem nu het handgeweven Havanna vloerkleed: bijzondere motieven in trendy kleuren compleet met 3D effecten. Even kleurrijk – zonder 3D – zijn de vloerkleden uit de serie Esprit. Deze moderne vloerkleden met verschillende artistieke patronen worden ontworpen door een bekend meubelmerk.  

  4. Combineren van vloerkleden

  Het is een trend om verschillende vloerkleden met elkaar te combineren. Dan kun je denken aan effen met Oosterse vloerkleden. Maar ook aan combinaties met verschillende formaten. Heel fraai is een combinatie van een effen Tango vloerkleed – verkrijgbaar in wel 12 verschillende kleuren – met een Kashmir vloerkleed. Wil je een rond Oosters vloerkleed? Kies dan voor een exemplaar uit de serie Sahara.

  5. Speciale vloerkleden voor kinderkamers

  Zoek je een nieuw vloerkleed voor een kinderkamer? Laat je inspireren door de vrolijke Amigo vloerkleden. Van vissen en uilen tot piraten, auto’s en prinsessen, er zit vast een thema tussen dat jouw kind aanspreekt. De laagpolige structuur zorgt ervoor dat je deze kleden gemakkelijk kunt schoonmaken.

  6. Antislipmat

  Zeker op een gepolijste stenen vloer wil het nog wel eens gebeuren dat het vloerkleed verschuift. Gelukkig is er een oplossing: een antislipmat. Die wordt gemaakt in verschillende formaten. Ook voor jouw vloerkleed vind je een passende antislipmat.  

  Via de webshop van TrendyMeubels bestel je heel eenvoudig het vloerkleed van jouw keuze. Dit heb je razendsnel in huis! Over service gesproken: TrendyMeubels werkt samen met een professioneel reinigingsbedrijf. Vlekken op het vloerkleed? Er is een oplossing voorhanden.

 • Zo breng je in deze donkere dagen met kamerverlichting meer sfeer in huis

  livlight-hanglampen

  Een donkere hoek in de kamer. Of een peertje in de hal. Herken je deze situaties? Het aanbrengen van verlichting wordt nog wel eens uitgesteld. En dat is jammer, want verlichting is heel belangrijk voor de sfeer in huis.

  Het ideale lichtplan

  Thuis is nu eenmaal dé plek om je lekker te kunnen ontspannen. Het kan ook zijn dat je (regelmatig) thuis werkt. Hoe dan ook, over het algemeen spelen de meeste activiteiten zich af in de woonkamer. Om dit vertrek op de juiste manier te verlichten kun je denken aan een combinatie van de volgende lichtbronnen: werkverlichting (hoge contrast verlichting), accentverlichting en achtergrondverlichting (lage contrast verlichting). Met de juiste mix beschik je voor elke activiteit – op elk moment van de dag – over de juiste verlichting.

  Lampen met industriële look

  davidi-design-bindi-hanglamp-industrieel-grijs-kamerverlichting Davidi Design Bindi Hanglamp

  Naast het type lichtbron is ook de vormgeving van de lamp heel bepalend voor de sfeer. Niet voor niks wordt woonkamerverlichting gerekend tot de categorie woonaccessoires. De ontwerpers volgen de trends op de voet. En hebben een aantal robuuste lampen ontworpen, die passen binnen een industrieel interieur. Een mooi voorbeeld is hanglamp Bindi. Deze lamp met cementlook – eventueel twee naast elkaar – vormt een geweldige combinatie met een grote houten tafel.

  Kleurrijke sfeerverlichting

  Hanglamp Inez Grijs Hanglamp Inez Grijs

  Houd jij wel van wat kleur in huis? Dan spreken de Inez hanglampen (van het merk Livlight) je vast wel aan. Van basiskleuren zoals rood en zwart tot meer uitgesproken kleuren zoals roze, geel en zeegroen – mat en glimmend – deze serie bestaat uit maar liefst 16 kleuren. Verkrijgbaar in verschillende formaten.

  Ook de ronde Kylie hanglamp wordt gemaakt door Livlight, en vormt een ware eyecatcher boven de eettafel. Bij deze lamp kun je kiezen voor een afwijkende kleur van de binnenzijde. De combinatie van zwart met goud is heel populair!

  Sfeerverlichting met kandelaren en lantaarns

  Om de woonkamer extra sfeervol te maken kun je de hang-, plafond-, tafel- en vloerlampen afwisselen met kandelaren en lantaarns. Waar de robuuste Livlight Cors Kandelaar prima alleen kan staan, komt de Livlight Aira Kandelaar beter tot z’n recht als je er twee naast elkaar zet. Ook in de hal of in de slaapkamer geven kandelaren en lantaarns net dat gewenste subtiele lichteffect. Het voordeel van lantaarns – zoals de Bondy Living Gine Lantaarn – is dat je op een veilige manier kaarsen kunt branden.

  Livlight Cors Kandelaar Livlight Cors Kandelaar
  Livlight Aira Kandelaar Livlight Aira Kandelaar
  Bondy Living Gina Lantaarn Bondy Living Gina Lantaarn

   Energiezuinige verlichting: mooi én duurzaam

  Davidi Design Aylo Plafondlamp Davidi Design Aylo Plafondlamp

  Goed om te weten: veel sfeerverlichting is heel energiezuinig. Er komen bijvoorbeeld  steeds meer lampen met ledcombinatie op de markt. Zo is het strak vormgegeven frame van de plafondlamp Amelia voorzien van LED strips van 30W. Bovendien kun je deze lamp dimmen in vijf verschillende standen. Kortom, het gaat hier om een fraaie woonkamerverlichting, die zowel duurzaam als ook energiezuinig is.

  In de webshop van Trendymeubels.nl vind je heel eenvoudig de lamp die past bij jouw interieur. Je kunt zoeken op ‘naam’, ‘prijs’, ‘nieuw’, ‘meest verkocht’, ‘meest bekeken’ en ‘hoog gewaardeerd’. Ook de kandelaren en lantaarns zijn ondergebracht in de categorie ‘woonaccessoires’.

 • Een TV meubel voor in elke woonkamer

  Bij een stijlvol ingerichte woonkamer hoort ook een mooi televisiemeubel. Vaak vormt dit zelfs het hart van de woonkamer, waardoor het natuurlijk fijn is als het TV meubel aansluit bij de stijl van je woonkamer meubels. TV meubel Exclusive Small is een strak vormgegeven meubel en verkrijgbaar in zeven kleuren. Hierdoor kun je een televisiemeubel kopen voor elke woonkamer.

  ELMOB EXCLUSIVE SMALL TV MEUBEL

  Het TV meubel Exclusive Small straalt luxe uit

  Het TV meubel Exclusive Small is voorzien van goed vormgegeven metalen poten, die matchen met de metalen greep aan de klep. De klep van de kast is voorzien van een glas met structuur, zodat je niet tegen je apparatuur aankijkt, maar het glas laat wel gewoon de infraroodstraling van uw afstandsbediening door. Zo hoeft de klepdeur van het televisiemeubel niet open te blijven staan om je apparatuur zoals een ontvanger of dvd-speler te kunnen bedienen. Bovendien kun je een scala aan multimedia apparatuur in het meubel kwijt zonder dat dit in het zicht staat. De bovenkant van het moderne TV meubel is tevens van glas, voor een luxe look die past bij al uw woonkamer meubels. Door de sobere kleuren en materialen kun je in een rustgevende omgeving genieten van uw favoriete televisieprogramma.

  ELMOB EXCLUSIVE SMALL TV MEUBEL

  De eigenschappen van het TV meubel

  Licht neerkijken is de meest ontspannen houding tijdens het tv kijken en het TV meubel Exclusive Small is dan ook maar 51 cm hoog. Doordat de diepte van het televisiemeubel slechts 45 cm is, kan het smalle TV meubel bovendien gemakkelijk overal in uw woonkamer geplaatst worden. Dit is voor kleinere woningen fijn, maar ook als u houdt van een ruimtelijk gevoel in huis. In de vier vakken aan de binnenkant kunt u naast apparatuur ook andere spullen opbergen.

  Op het Elmob televisiemeubel kunnen televisies met een scherm van 26 tot 50 inch (66 tot 127 centimeter) geplaatst worden. Het draadloos tijdperk laat nog even op zich wachten, maar bij het ontwerp van dit televisiemeubel is voorzien in een esthetische oplossing voor de bekabeling. Zo misstaat het zeker niet tussen je andere woonkamer meubels. Het televisiemeubel heeft een lange levensduur en er wordt bovendien twee jaar garantie op gegeven. Meer informatie over het televisiemeubel en de mogelijkheid om het gratis bij je thuis te laten bezorgen vind je op Trendymeubels.nl.

 • Klassieke meubels in een hip jasje: de nieuwe collectie van Jual Furnishings

  Met trots presenteren wij de nieuwe collectie van het meubelmerk Jual Furnishings. Dit Engelse meubelmerk heeft een compleet nieuwe woonkamer- en werkkamercollectie ontworpen in een geheel eigenzinnige stijl. De meubels hebben een Scandinavische look waarbij alleen met hout gewerkt is. Zo is ieder item uit deze nieuwe collectie een  plaatje op zich.

  Woonkamerset Brent

  Houten woonkamer meubels met speelse accenten

  Als we de woonkamerserie Brent bekijken valt ons de salontafel direct op. De Salontafel Brent is namelijk een vernieuwde versie van de populaire Salontafel Wakefield. Deze nieuwe uitvoering van de salontafel heeft massief eikenhouten pootjes die mooi afsteken bij de walnoot houten fineer afwerking. Ook de bijpassende Bijzettafel Brent en Sidetable Brent zijn uitgerust met dezelfde pootjes. Het TV meubel Brent is verkrijgbaar in twee uitvoeringen namelijk een hoekuitvoering en een wanduitvoering. Zo is deze serie perfect om je woonkamer klassiek met een Scandinavisch tintje in te richten.

  Laptoptafel Brent Laptoptafel Brent

  Laptoptafel Brent Laptoptafel Brent

  Werkkamer meubels met klasse

  De werkkamerserie Clary heeft ons compleet verrast. Natuurlijk zie je de typische kenmerken van het meubelmerk terug zoals ronde hoeken, het gebruik van hout en klassieke ontwerpen. De houtsoorten zijn echter nieuw voor ons en ook de schuine eikenhouten poten, die we ook al zagen bij de woonkamerserie Brent, voegen iets speciaal toe aan de meubels. De Laptoptafel Clary One en de Laptoptafel Clary Two zijn uitgerust met kleine lades. Dit is niet alleen een mooie maar ook een zeer praktische aanvulling voor al je pennen, paperclips en notitieblokjes. Het bijbehorende Ladeblok Clary herkennen we ook vanuit de vorige Jual Furnishings meubelcollectie. Eigen zijn de klassiekers van het merk in een geheel nieuw jasje gestoken.

  Het meubelmerk Jual Furnishings

  Jual Furnishings is een Engels meubelfabrikant gevestigd in Glamorgan. Het meubelmerk stelt zichzelf als doel om innovatieve meubels van hoge kwaliteit te ontwerpen die passen in de levensstijl van nu. Degelijk en soliede, zo kunnen de meubels van dit merk ook wel genoemd worden. Je kunt zien dat het meubelmerk liefde heeft voor het vak!

 • De stoere look van Hanglamp Inez

  Een stoere hanglamp die perfect past bij de industriële woonstijl. Niet alleen onze inkopers maar ook onze klanten werden direct verlieft op deze lamp. De Hanglamp Inez is dan ook verreweg het meest populaire product uit onze collectie lampen. Het model is eenvoudig maar toch bijzonder. Door de fabriekslook past de Hanglamp Inez heel mooi bij een industriële maar ook bij een vintage inrichting. De hanglamp heeft een robuuste uitstraling waardoor hij direct je aandacht trekt.

  Hanglamp Inez

  Een industriële hanglamp

  Een industriële inrichting kenmerkt zich door het gebruik van robuuste materialen zoals metaal en hout. De woonaccessoires sluiten nauw aan bij deze stijl waardoor het interieur één geheel vormt. Daarom is de Hanglamp Inez perfect om je industriële inrichting af te maken. De hanglamp is gemaakt van metaal en ook nog eens verkrijgbaar in vele kleren. Sommige modellen zijn glanzend afgelakt en andere modellen hebben een echte oude look waarbij de lamp een matte kleur heeft. De binnenkant van de Hanglamp Inez is wit waardoor je een prachtig lichteffect krijgt. Het leuke aan deze hanglamp is dat je ook twee of drie kleuren met elkaar kunt combineren. Denk maar aan oranje en groen of juist blauw en wit. Iedereen combinatie is mogelijk!

  Hanglamp Inez Grijs Hanglamp Inez Grijs
  Hanglamp Inez Rose Goud Hanglamp Inez Rose Goud

  Maak het gezellig met hanglampen

  Dat hanglampen niet alleen praktisch zijn maar ook zorgen voor sfeer en warmte hoeven we niet meer uit te leggen. De Hanglamp Inez zorgt echter voor nog een extra stukje gezelligheid. Tevens kun je de hanglamp bestellen in twee maten waardoor je niet alleen je woonkamer meubels meer dimensie geeft maar ook je slaapkamer meubels en je hal meubels. De Hanglamp Inez is daarom een ideale woonaccessoire waarmee je eigenlijk in iedere ruimte van je huis een gezellige sfeer kunt creëren. Ben je dus op zoek naar prachtige industriële lampen? Dan zit je met de Hanglamp Inez zeker goed.

 • Nieuw in het assortiment: de Colorado serie

  Het wordt steeds meer een trend; een opvallend gekleurd meubelstuk als statement in een ruimte. We merken dat de drempel om opvallende kleuren te gebruiken in je inrichting steeds lager wordt. Ook de meubelmerken durven het aan om collecties op de markt te brengen waarbij gekleurde items geen uitzondering zijn. Zo ook het Duitse meubelmerk Germania. Dit merk kwam onlangs met een frisse collectie dressoirs, ladekasten, kaptafels en hal meubels die te personaliseren zijn door te spelen met…. kleur natuurlijk!

  Colorado

  Hal meubels zelf samenstellen

  Vooral de Schoenenkast Colorado kent vele mogelijkheden. Allereerst kun je kiezen voor het aantal vakken dat je schoenenkast moet hebben. Daarna ga je nadenken over de kleur. Je kunt ieder vak een andere kleur geven waarbij je de keuze hebt uit geel, groen, blauw, rood, oranje, sanremo eiken, spiegel en wit. Speel met kleur, mix, match en fleur je hal op met de Colorado serie. Wil je een compleet plaatje? Dan raden wij je aan om de schoenenkast te combineren met het Kapstokpaneel Colorado. Deze is verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Je hal is het visitekaartje van je woning. Richt daarom je hal in met opvallende meubels zodat zowel jijzelf als je bezoek met een prettig gevoel je huis betreed.

  Colorado Hal combinatie

  Vrolijke woonkamer meubels

  Dankzij het Dressoir Colorado of de Ladekast Colorado kun je de kleuren van je hal meubels ook doorvoeren in je woonkamer. Je hoeft hierbij natuurlijk niet direct over de top te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld ook één of twee gekleurde lades nemen die nét even een vrolijk tintje aan je woonkamer geven. Kleur zorgt namelijk voor vrolijkheid, gezelligheid en sfeer; drie pijlers die zeker terug moeten komen in jouw woonkamer.

  Daarnaast heb je ook de Kaptafel Colorado. Dit meubel doet ieder vrouwenhart sneller kloppen en is ook helemaal zelf samen te stellen.

  Met de Colorado serie is het heel eenvoudig om je inrichting op te fleuren met kleur. Laat dezelfde kleur terugkomen in je woonaccessoires en creëer een rustige sfeer. Wees niet bang om met kleuren te spelen, je zult zien dat je woning een gehele andere uitstraling krijgt door de toevoeging van kleur.

 • De beste zithouding met een goede bureaustoel

  Elke dag met een glimlach aan het werk en aan het einde van de dag je werkplek met een tevreden gevoel verlaten, wie wil dat nou niet? Zelfs de grootste workaholics ervaren soms wat ongemakkelijkheden tijdens het werk. Maar hoe kun je dit oplossen? Juist, door een goede bureaustoel. Wat de meeste mensen soms vergeten is dat een goede bureaustoel je werk een stuk makkelijker maakt. Als we er verder over nadenken is investeren in een ergonomische bureaustoel misschien nog wel belangrijker dan investeren in je woonkamer meubels. Je bent immers ongeveer vijf dagen per week á 8 uur per dag verbonden met dit werkkamer meubel. Twijfel daarom niet, een goede bureaustoel kopen hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Ga naar de webwinkel van Trendymeubels.nl en je wordt vanzelf verrast door onze grote collectie bureaustoelen.

  bondy-living-ragna-eettafel-eiken-life-stoel

  Een goede zithouding

  Met alleen een bureaustoel ben je er natuurlijk nog niet. Een goede zithouding bepaald pas echt het comfort achter je bureau. Wij helpen je graag om de juiste zithouding in vijf eenvoudige stappen te realiseren.

  1. Stel de zitting in: ga rechtop zitten en kantel de zitting niet.
  2. Stel de hoogte in: verstel de bureaustoel in hoogte totdat je bovenbenen een rechte lijn vormen met je knieën.
  3. Stel de zitdiepte in: hierbij geldt dat je een gebalde vuist tussen de zitting en de binnenkant van je knie moet passen.
  4. Stel de rugleuning in: zorg hierbij dat de bolling van de rugleuning, indien aanwezig, in de rugholte valt.
  5. Stel de armleuningen in: plaats je hand op je sleutelbeen en zorg dat de armleuning de onderkant van je ellenboog raakt.

  Vooral bij kinderen die in de groei zijn is een goede zithouding belangrijk. Herhaal deze stappen dan ook bij je kinderen met een degelijke kinder bureaustoel.

  bondy-living-evero-bureaustoel-lifestyle

  Nieuwe collectie bureaustoelen van Bondy Living

  Het meubelmerk Bondy Living heeft onlangs een nieuwe collectie bureaustoelen gelanceerd. De collectie bestaat uit ergonomische bureaustoelen en design bureaustoelen. Ook in kleuren, materialen en vormen is er genoeg te kiezen. De bureaustoelen van dit meubelmerk zijn kwalitatief en een plaatje om naar te kijken. Neem nou de Bureaustoel Katherine met haar moderne verchroomd stalen frame en kunstleren bekleding. Of de Bureaustoel Evera met haar chique ontwerp. Het moge duidelijk zijn dat je met het meubelmerk Bondy Living altijd goed zit achter je bureau.

 • Tuintrends voor een ontspannen zomer

  Stel je eens voor: de zomerzon hoog aan de hemel op een onbewolkte dag, de geur van bloemen streelt je reukorgaan terwijl je geniet van je welverdiende rust in je favoriete hoekje van je eigen tuin. Misschien in gezelschap van goede vrienden genieten van een verfrissend drankje of gewoon wegdromen terwijl je een spannend verhaal leest. Zolang het weer goed is staat niks je in de weg om te genieten van je eigen stukje natuur. Laat je tuin jouw tuin zijn met de lounge-stijl die jij kiest en be prepared for summer 2015.

  Populaire lounge trends

  Ibiza Lounge

  Realiseer mediterrane sferen en zorg voor een meer dan relaxte omgeving in je tuin. Kies zorgvuldig de basisingrediënten voor de make-over van je eigen paradijs. Voor de creatie van een mediterrane stijl gebruik je eenwitte basis, mogelijk kies je voor tadelakt of leimsteen op de muren op je (binnen)tuin of balkon. Voor de finishing touch gebruik je een afdakje van riet of gedroogde palmbladeren. Ben je meer toe aan een meer natuurlijk effect, gebruik dan een raster van hout hetgeen in combinatie met een volop schijnende zon, een aangenaam schaduweffect verzorgt. Een bijpassende loungeset van natuurlijke materialen zoals bamboe of een mooie andere houtsoort maakt het plaatje compleet. Om de toch al idyllische setting compleet te maken, gebruik je de nodige kussens in aardse nuances zoals okergeel, terracotta, marsala-rood of flessengroen. Eventueel kan je het geheel aanvullen met een palmboompje, de nodige cactussen en een stevige vaas met gedroogde veldbloemen ter decoratie.

  ibizalounge1 ibizalounge

  Industrial garden lounge

  Kies voor een combinatie van warm en modern, een combinatie die helemaal bij de tijd past maar wat toch voldoende mogelijkheden biedt om je eigen creativiteit er op los te laten. Laat je inspireren door de industriële look, die we kennen uit lofts in New York en creëer je eigen identiteit. De natuurlijke materialen mogen daarbij best een verweerd karakter hebben, in je tuin wordt immers geleefd. Met tuinmeubels van steigerhout, gecombineerd met grote loungekussens, realiseer je in een handomdraai een geheel eigentijdse look. Probeer daarnaast te variëren met lage meubels van hout of metaal die je makkelijk kan verplaatsen. Probeer ook klassiek met modern te combineren met name als het gaat om je keuze voor planten. Varens, cactussen en hangplanten zijn zonder meer goed te combineren met een klassieke buxus.

  Industrial-garden-lounge Industrial-garden-lounge1

  Viola francaise

  Lange zomers, wijngaarden op glooiende heuvels en zonnebloemen in overvloed, dat is Frankrijk ten voeten uit. En die sfeer kan je goed realiseren in je eigen tuin. Wellicht denk je meer aan een klassieke boerderij met gietijzeren tuinmeubels, of juist aan een eikenhouten tafel waar de liefde voor het ambacht van af straalt. Deze stijl vraag om creativiteit en lef, maar is heel eenvoudig om te benaderen, gewoon door gebruik te maken van originele materialen, zoals hout, maar ook gietijzer en verschillende soorten steen kunnen goed gebruikt worden. Combineer kinderkopjes van natuursteen als grondbedekking eventueel met de aanwezigheid van veel natuurlijk groen van de planten in je tuin. De buxus komt in een dergelijke setting bijzonder goed tot zijn recht en zorgt zelfs voor wat meer romantische tonen. Breng kleur aan in je tuin door met de aanwezigheid van lavendel te expirimenteren. Het mooie paars zorgt voor extra kleur en verspreid een meer dan aangename geur voor de lange zomeravonden. Eventueel kan je de lavendel verdelen over stenen bakken om een ruimtelijk effect te creëren. Denk ook aan de mogelijkheid om met hoogte te spelen bij de inrichting van een dergelijke romantische tuin. Tafels, stoelen en kussens stoffeer je met natuurlijk linnen in ingetogen kleuren. Wil je een stoer, bijna industrieel effect hebben, pas dan bruin, verweerd leer toe. Bijvoorbeeld in de vorm van een kussen of loungestoel.

  Viola-francaise1 Viola-francaise

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 213

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 22