Menu

De woonblog van Trendymeubels.nl

 • Matrassen kopen? Wij helpen je!

  De nachten zijn één van de belangrijkste onderdelen van het leven. Dat klinkt best zwaar vind je niet? Toch is het zo. Met een goede nachtrust kun je jezelf weer opladen om een nieuwe dag met frisse start te beginnen. Je bent vrolijker, je bent actiever, je voelt je vrolijker en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De basis van een goede nachtrust is een comfortabel bed en goede matrassen. Maar vooral goede matrassen kopen is soms best een moeilijke opgave. Er is zoveel keuze en er zijn soms grote prijsverschillen. Daarom helpen wij je graag op weg. In deze blog zullen wij een aantal matrassen vergelijken.

  Matrassen kopen bij Trendymeubels

  Matrassen vergelijken

  Om misverstanden te voorkomen willen we allereerst even iets uit de wereld helpen. Er bestaan geen goede of slechte matrassen. Dit komt omdat iedereen een eigen lichaamsbouw, slaap en persoonlijke voorkeur heeft. Je moet dus zoeken naar een matras dat goed aansluit bij jou als persoon. Wanneer je begin met matrassen vergelijken moet je op een aantal dingen letten:
  1. Lattenbodem
   Niet alle matrassen zijn geschikt voor verstelbare lattenbodems, let daar dus goed op. Pocketspring matrassen kun je bijvoorbeeld niet gebruiken met verstelbare lattenbodems maar polyetherschuim matrassen wel. Een voorbeeld van een polyetherschuim matras is het Matras Smood.
  1. Slaaphouding en lichaamsgewicht
   Je hebt van die buikslapers, rug slapers en zijslapers. Ook dat is belangrijk bij matrassen vergelijken. Buikslapers kunnen het beste kiezen een stevig matras waarbij de rugwervel wordt ondersteunt. Zijslapers kunnen het beste kiezen voor matrassen met meer comfortzones zoals het Matras Tweet met 9-comfortzones.
  1. Warmteregulatie
   Heb je het snel warm of koud en transpireer je veel? Dit zijn ook belangrijke aspecten. Wil je graag koel slapen? Dan is een koudschuim matras zoals het Matras Comfort voor jou geschikt. Voor personen die veel transpireer is een pocketspring matras zoals het Matras Elina eigenlijk de beste keuze. Een traagschuim matras is weer het beste voor de echte koukleumen.
  1. Allergieën
   Wanneer je snel allergisch bent is het belangrijk om een antiallergisch matras te kiezen. Ook is het goed om te letten op een afritsbare tjik (de hoes) zodat je deze kunt wassen. Was deze op minimaal 60 graden want dan pas worden de huisstofmijt gedood.

  Matrassen kopen bij Trendymeubels.nl

  We kopen dat je met deze tips verder met jouw zoektocht naar het beste matras. Mocht je toch niet twijfelen bel dan gewoon even met onze klantenservice of kom langs in onze showroom. Ook voor een goede lattenbodems en bedden kun bij ons altijd terecht.
 • Is jouw schoenenkast groot genoeg?

  Sneakers, ballerina’s, enkellaarsjes of sexy pumps, iedere vrouw heeft wel een aantal van deze schoenen in haar schoenenkast staan. Wist je trouwens dat de gemiddelde Nederlandse vrouw maar liefst 23 paar schoenen in haar schoenenkast heeft? Wij schrokken wel een beetje van dit aantal! Daarom zijn we thuis maar eens gaan natellen om te kijken of het echt klopt. En, met schaamroom op de kaken moeten we bekennen dat 23 paar toch aardig in de buurt komt. We dragen natuurlijk niet iedere paar evenveel maar toch, 23 paar schoenen is best wel veel!

  Schoenenkast Adana

  De perfecte schoenenkast

  Zowel mannen als vrouwen voelen zichzelf beter en vol met zelfvertrouwen wanneer ze nieuwe schoenen aanhebben. Het is daarom helemaal niet gek dat we een beetje shoe addicted zijn. Maar, met zoveel schoenen is een goede schoenenkast eigenlijk ook geen overbodige luxe. Dankzij een speciale kast voor je schoenen als onderdeel van je hal meubels staan je schoenen netjes op een rij wat (zorgt voor overzicht), is je hal geen rommelige bende van opgestapelde schoenen en blijven jouw geliefde (en toch wel dure pumps) in topconditie! We zijn er dus over uit dat een grote schoenenkast onmisbaar is voor de echte schoenenliefhebbers.  Maar, welk model is dan het beste? We helpen je graag met een paar tips.

  Schoenenkast Girls Dream

  Een schoenenkast kopen bij Trendymeubels.nl.

  Kijk allereerst hoe groot de ruimte is en hoeveel paar schoenen je wilt/kunt opbergen. Wanneer je ongeveer de maten en het aantal hebt bepaald kun je bij Trendymeubels.nl op zoek gaan. Er zijn verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Houdt er rekening mee dat de schoenenkast voor elk type schoen geschikt moet zijn. Pumps hebben bijvoorbeeld een hogere ruimte nodig dan ballerina’s en ook maat 47 neemt meer ruimte in beslag dan maat 38. Een kast met verstelbare legplanken is daarom ideaal! Combineer je meubel ook met woonaccessoires zoals een schoenenkast met spiegel voor het complete plaatje.

 • Bezorging van meubels bij Trendymeubels

  Bezorging meubeltransportdienst

  Bij Trendmeubels hebben we een heel groot assortiment met leuke design meubels en trendy woonaccessoires. Ook zorgen we dagelijks voor de bezorging van tientallen pakketten. Voor bijna elke ruimte van je huis kun je bij ons slagen voor de mooiste spulletjes. Natuurlijk is je woninginrichting heel dierbaar. Meubels en woonaccessoires zijn immers een stukje van je identiteit en je moet er ook dagelijks tegenaan kijken. Maar niet alleen voor jou zijn ze dierbaar. Ook voor het team van Trendymeubels! Elk pakket dat bij ons de deur uitgaat is met veel liefde en zorg behandeld. En ook als ze eenmaal de deur uit zijn bezorgen wij je pakketten meestal persoonlijk bij je thuis.

  Bezorging van lichte en kleine meubels met pakketdienst

  Voor de bezorging van woonaccessoires, kleine pakketten en lichte meubels tot en met 30 kilo schakelen wij een pakketbezorgdienst in. Je ontvangt de avond voor levering een e-mail met track en trace code en op de dag van levering een SMS met een tijdsindicatie, natuurlijk wel alleen als je een mobiel nummer hebt opgegeven. Nadat je pakket verzendklaar is wordt deze binnen één werkdag bij jou bezorgd.

  Bezorging van zware en grote meubels met meubeltransportbedrijf

  Bij zware, grote en lange meubels wordt een speciaal meubeltransportbedrijf ingeschakeld. Uit ervaring hebben wij namelijk geleerd dat er soms onzorgvuldig wordt omgegaan met pakketten. Hierdoor werden meubels vaak beschadigd bezorgd. Daarom hebben wij een eigen meubeltransportdienst opgericht. Zo kunnen wij pakketten die zwaar, groot of lang zijn persoonlijk en onbeschadigd bij je afleveren. Pas als een pakket goed, veilig en heel bij jou is thuisbezorgd nemen wij afscheid van onze geliefde meubels. Deze persoonlijke aandacht kan er soms voor zorgen dat het wat langer duurt voordat jouw pakket wordt bezorgd. Nadat je pakket verzendklaar is wordt deze dan ook doorgaans binnen 2-3 werkdagen bij jou bezorgd.

  Bezorging beschadigd Niet zo....
  Bezorging onbeschadigd Maar wel zo!
   

  Je ziet dat jouw geliefde meubels en woonaccessoires bij ons in goede handen zijn. Dit houdt wel in dat je soms iets langer moet wachten voordat je meubels bezorgd worden. Maar wanneer je nieuwe aanwinsten gemonteerd en heel in je woning staan ben je dit zeker weer vergeten.

 • Back to School met een kinderbureau!

  Je wilt er misschien nog niet echt over nadenken, maar binnenkort beginnen de scholen weer. Dan is deze heerlijke zomervakantie weer voorbij, ook zonder zon was het toch nog wel genieten. Dan gaan de wekkers weer vroeg af,  dan staan de broodtrommels weer klaar en begint het gewone leven. Misschien gaan je kids wel naar een nieuwe school en voor het eerst studeren, een spannende tijd.Schriften, een rekenmachine, fiets en natuurlijk een gloednieuw kinderbureau.

  Goede voorbereiding is het halve werk dankzij een kinderbureau!

  Bij het kopen van een kinderbureau komt nog heel wat kijken. Een bureau mag namelijk niet te hoog of te plat zijn en geen steile hoek hebben. Gelukkig groeien je kids, maar dit betekend ook dat ze dan ieder jaar een nieuw bureau nodig hebben! Wij begrijpen dat je daarop niet zit te wachten en komen daarom met dé oplossing. Een bureau dat in hoogte verstelbaar en kantelbaar is, ideaal en gegarandeerd jarenlang plezier! Dit bureau is verkrijgbaar voor jongens, het Kinderbureau Paco en voor meisjes, het Kinderbureau Cecilia.

  Kinderbureau Cecilia Kinderbureau Cecilia

  Veel korting tijdens de Back to School actie

  In de maand Augustus heeft Trendymeubels.nl altijd haar jaarlijks terugkerende Back to School actie. Tijdens deze sale periode zijn alle werkkamer meubels afgeprijsd. Dus ook de  werkkamer meubels voor pappa en mamma, die na de zomervakantie ook weer aan de slag moeten! Bij Trendymeubels.nl kun je deze zomer dus terecht voor alle meubels die je kleintje nodig heeft om goed voorbereidt weer naar school te gaan. Denk maar aan een bureaustoel, een kinder ladeblok of een kinderboekenkast. Alle kinderkamer meubel vind je met korting online!

  Bureau Captain Kinderbureau Captain
 • Zo kies je het beste vloerkleed voor jouw slaapkamer

  De slaapkamer is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. En daar hoort natuurlijk een goed interieur bij. Een goed ingerichte slaapkamer zorgt voor maximale rust, of je nu gaat slapen of net uit bed komt. Vloerkleden zijn een ideale toevoeging aan een slaapkamer, deze zijn zacht, zorgen voor maximaal comfort en houden daarbij ook nog eens goed warmte vast.

   

  Als je een nieuw vloerkleed voor de slaapkamer uitkiest dan zul je op een aantal punten letten. Bij een nieuw vloerkleed kun je kijken naar type, formaat, materiaal, kleur en nog meer. En al deze punten moeten natuurlijk goed overeenkomen met de stijl die jij in de slaapkamer wilt uitstralen en jouw eigen wensen wat betreft comfort.

   

  Een vloerkleed dat bij jouw slaapkamer past

  Iedere slaapkamer heeft weer een andere stijl. Of je nu jouw eigen slaapkamer zo goed mogelijk wilt inrichten of bezig bent met de kamer van jouw kind, er zijn altijd bepaalde punten waar je binnen de stijl op moet letten. Zo kies je voor jouw eigen slaapkamer sneller voor een groot vloerkleed dat een fijne laag vormt tussen de koude vloer en jouw voeten. Dit is vooral tijdens de winter erg fijn. In dat geval is een hoogpolig vloerkleed een goede optie.  

   

  Ben je daarentegen bezig met de kamer van jouw kind? Dan kan een groot laagpolig vloerkleed met felle kleuren een mooie toevoeging aan de slaapkamer zijn. Denk aan een vloerkleed met roze kleuren en prinsessen voor meisjes en blauwe kleuren en piraten voor jongens.

   

  De stijl combineren met de vloer

  Bij het uitzoeken van een nieuw vloerkleed kun je de vloer het beste als uitgangspunt aanhouden. Een houten vloer biedt een andere basis van een vloer van stenen tegels. Je wilt in ‘s ochtends niet uit bed komen en met beide voeten op een koude vloer staan. In dat geval kun je het beste voor een hoogpolig vloerkleed kiezen, want dit houdt de warmte beter vast.  

   

  Daarbij moet er ook rekening worden gehouden met factoren zoals vloerverwarming en koude lucht. Als de vloer slecht is geïsoleerd, wat bij houten vloeren vaak het geval is, dan kun je het beste kiezen voor een vloerkleed dat voor een goede isolatie zorgt. Dit scheelt enorm tijdens de wintermaanden.

   

  Let op de afmetingen

  Het vloerkleed wordt vaak grotendeels onder het bed gelegd om zo te zorgen dat het vloerkleed aan beide kanten van het bed gebruikt kan worden. Het is bij de meeste slaapkamers echter niet nodig om een vloerkleed met deze afmetingen te kopen; het is in dit geval goedkoper om twee losse vloerkleden te kopen. Zo bespaar je de ruim anderhalf tot twee meter vloerkleed die normaal onder het bed verdwijnt.

   

  Bij het kiezen van een vloerkleed voor de slaapkamer is het aan te raden om deze onder de poten van het bed te leggen. Dit voorkomt dat het vloerkleed schuift wanneer je hier op gaat staan. Een schuivend vloerkleed kan tot nare situaties leiden.

   

  Tip: Koop voor de zekerheid een antislipmat bij jouw nieuwe vloerkleed. Zo voorkom je op de beste manier dat het vloerkleed gaat schuiven.

   

  Het beste assortiment aan slaapkamervloerkleden

  Ben je op zoek naar een goed vloerkleed voor jouw slaapkamer? Dan is Trendymeubels dé ideale plek om een mooi nieuw vloerkleed uit te kiezen.

   

  Bekijk hier ons gehele assortiment aan vloerkleden voor de slaapkamer >>

   

   

 • Dit zijn de populairste meubelmerken van dit moment

  Meubelmerken Trendymeubels De laatste jaren is er een steeds groter aanbod aan meubels op de markt gekomen. Dit is vooral te danken aan de grote meubelmerken die iedere maand nieuwe meubels voor de woonkamer, slaapkamer, eetkamer en de rest van het huis ontwerpen en produceren.   Vooral de populairste meubelmerken brengen in een hoog tempo nieuwe meubels op de markt. Dankzij nieuwe technologieën en designs komen er steeds meer modellen beschikbaar.   Bij Trendymeubels vind je een groot aantal populaire meubelmerken, van budgetmerken tot merken met zeer hoge kwaliteit. Wij vertellen jou in dit artikel graag wat de populairste meubelmerken van dit moment zijn.  

  Populaire meubelmerken

  Davidi Design

  De meubels van Davidi Design passen perfect binnen verschillende interieurstijlen waar de moderne look als kern wordt aangehouden. Davidi Design heeft onder andere spectaculaire hanglampen, eettafels en zelfs unieke kledinghangers. Dankzij de combinatie van functionaliteit en design komen de meubels van Davidi Design in vrijwel ieder interieurstijl tot hun recht.
  Davidi Design Dit is de design eettafel Emma van Davidi Design
  Davidi Design brengt continu nieuwe meubels op de markt. Deze sluiten aan bij het al bestaande assortiment en bij meubels van andere merken. Zo kun je erg eenvoudig een mooi interieur samenstellen met meubels van Davidi Design en meubels van andere merken.  

  Bekijk het assortiment van Davidi Design >>  

  Germania

  Het meubelmerk Germania komt, zoals de naam al zegt, oorspronkelijk uit Duitsland. Het Duitse meubelmerk heeft de laatste jaren een breed assortiment aan unieke meubels op de markt gebracht. Germania staat vooral bekend om de Scandinavische stijl van de meubels; houten meubels in combinatie met natuurlijke kleuren en witte tinten.
  Dit is de Colorado schoenenkast van Germania
  Dankzij Germania wordt het nog gemakkelijker om een prachtig Scandinavisch interieur in elke kamer van het huis te creëren. Zo ben je altijd verzekerd van een prachtige uitstraling. Germania is daarbij ook gespecialiseerd in de functionaliteiten van meubels. Hierom zijn Germania meubels perfect als je alles uit jouw meubels wilt halen.  

  Bekijk het assortiment van Germania >>  

  Sit&Joy

  De naam Sit&Joy zegt al genoeg over de meubels van dit merk. Dit meubelmerk produceert meubels waar je echt met plezier op gaat zitten. Van zitzakken tot zitstoelen; alles binnen het meubelmerk is perfect om van iedere hoek in de kamer de meest comfortabele hoek te maken. De zakken en stoelen zijn daarbij ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.   Enkele populaire producten van Sit&Joy zijn onder andere het Sit&Joy sleep matras, de Sit&Joy Lagos zitzak en ook de Sit&Joy zak voor honden. Bekijk het assortiment van Sit&Joy >>
  Dit is de honden-zitzak van Sit&Joy

   

  Newjoy

  Het meubelmerk Newjoy heeft een gigantisch assortiment aan meubels voor kinderen en baby’s. De kinder- en babykamer moet natuurlijk ook zo mooi mogelijk worden ingericht. Je wilt dat de meubels goed bij elkaar passen. Of je nu een jongen of meisje hebt, met de Newjoy meubels zorg je gegarandeerd voor de mooiste en leukste kinderkamer.

   

  Bekijk het assortiment van Newjoy >>

   

  Bondy Living

  De meubels van Bondy Living hebben een zeer unieke en bovendien moderne uitstraling. De meubels voor de woonkamer, eetkamer en werkkamer zijn ideaal voor mensen die graag een mooi interieur willen en bereid zijn om hier iets meer voor te betalen. Bondy Living heeft zwart en wit als kernkleuren gekozen, en combineert dit op een unieke manier met de looks van de metalen onderdelen van het meubilair.

   

  Bekijk het assortiment van Bondy Living >>

   

  De beste meubels bij Trendymeubels

  Trendymeubels is gespecialiseerd in prachtige meubels tegen een schappelijke prijs. Ons assortiment bestaat uit meer dan 30 verschillende meubelmerken, waaronder de vijf merken die in dit artikel zijn genoemd.

  Bekijk direct ons assortiment >>
 • Op zoek naar een koopje? Bekijk onze meubeloutlet

  Trendymeubels meubeloutlet

  We zijn allemaal op zoek naar een goede aankoop. Het samenstellen van een goed interieur is niet gemakkelijk en kan soms erg prijzig zijn. In onze meubeloutlet vind je allerlei meubels die perfect binnen jouw interieurstijl passen en ook nog eens voor een mooie prijs verkrijgbaar zijn!  

  Een koopje sla je natuurlijk nooit af. Bij Trendymeubels helpen wij jou graag om de juiste meubels aan te schaffen en om jouw interieur helemaal af te maken. Je vindt in ons standaardassortiment altijd de beste merken, en dat geldt ook voor onze meubeloutlet. Met meubels van meer dan 30 merken wordt het wel heel gemakkelijk om het ideale interieur samen te stellen.

   

  Een mooi interieur met een lager budget

  Zelfs met een lager budget is het mogelijk om het beste uit jouw interieur te halen. Je wilt graag meubels met elkaar matchen, een mooie samenstelling maken en een unieke sfeer uitstralen. Onze meubeloutlet bevat allerlei soorten meubels, van bijzettafels tot zitbanken. Op deze pagina verwijzen wij jou graag naar de verschillende soorten meubels in onze meubeloutlet.

   

  Dé meubeloutlet voor tapijten

  Een tapijt maakt iedere kamer af. Je kunt een tapijt gebruiken om de huidige vloer meer kleur te geven. Tapijten hebben daarbij een belangrijke functie; deze vangen het stof en het vuil op wanneer je door de kamer loopt.

  Tapijten passen in de woonkamer, slaapkamer, eetkamer en zelfs in de keuken. En binnen het aanbod aan tapijten kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor hoog- of laagpolige tapijten, Oosterse of moderne tapijten en zelfs vierkante of ronde tapijten. En met meer dan 10 verschillende kleuren en kleurencombinaties zit er altijd een perfect tapijt voor jouw interieur tussen!  

  Bekijk onze meubeloutlet met tapijten >>

   

  Meubeloutlet voor Davidi Design

  Groot fan van het meubelmerk Davidi Design? Dan ben jij niet de enige. In ons ruime assortiment aan woonaccessoires en meubelen vind je tal van merken, waaronder het bekende merk Davidi Design. En binnen de outlet hebben wij vanzelfsprekend ook een mooi aanbod van dit merk.

  Van hanglampen tot eetkamerstoelen en van tv-meubels tot bijzettafels. Er is altijd een meubel dat geschikt is om aan jouw interieur toe te voegen.  

  Bekijk onze meubeloutlet met meubels van Davidi Design >>

   

  Meubeloutlet voor houten meubels

  Wil je een mooie Scandinavische interieurstijl in jouw woon- of eetkamer doorvoeren? Dan zijn houten meubels onmisbaar! Onze outlet bevat meerdere unieke houten meubelen die mooi aansluiten bij verschillende interieurstijlen.

  Grote merken zoals Germania en NewJoy hebben een groot aantal meubels die met een kwalitatief hout zijn geproduceerd. Zo weet je zeker dat je altijd de beste kwaliteit in jouw interieur hebt staan.  

  Bekijk onze meubeloutlet met houten meubelen >>

   

  Meubeloutlet voor lage budgetten

  Heb je op dit moment niet veel budget en wil je toch mooie meubels en woonaccessoires aan jouw interieur toevoegen? Dan hebben wij speciaal voor jou meerdere mogelijkheden. Een laag budget houdt niet direct in dat je geen nieuwe meubels kunt kopen.

  Met een budget van €200 of minder per meubel is nog steeds veel mogelijk. In onze meubeloutlet vind je verschillende meubels en woonaccessoires voor deze prijs. Van tapijten tot bijzettafels, en zelfs mooie kapstokken.  

  Bekijk onze meubeloutlet met meubels tot €200 >>

   

  Altijd de beste meubels in onze outlet!

  Bekijk direct onze meubeloutlet en kies een van de vele meubels van tientallen verschillende merken.

  Zit er op dit moment niets leuks bij? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan meubels >>
 • In 5 stappen de beste kapstok uitkiezen

  Altijd de ideale kapstok kopen bij Trendymeubels

  Een kapstok heeft natuurlijk een belangrijke functie, en moet er ook nog eens goed uitzien. Door het hele huis worden verschillende stijlen aangehouden. Als vrienden hun entree in jouw huis maken dan wil je dat zij direct onder de indruk van het interieur zijn. En dan kan zoiets simpels als een kapstok al een fantastische indruk maken.   Het uitkiezen van een nieuw model is toch nog lastig. Er zijn meer dan 1.000 verschillende modellen waar je uit kunt kiezen, en je wilt natuurlijk alleen het beste modelkapstok in jouw hal. In dit artikel leggen wij jou uit hoe jij in 5 simpele stappen de beste kapstok kunt uitkiezen.

   

  Stap 1: Bekijk de beschikbare ruimte

  Je hebt beperkte ruimte als het op de kapstok aankomt, zowel voor vloerkapstokken als hangende kapstokken. En daar moet je goed rekening mee houden. Meet hierom eerst de beschikbare ruimte op.   Houd tijdens het meten ook rekening met de spullen die je zult ophangen. Als je voor een hangend model gaat dan is het van belang om rekening te houden met de centrale verwarming die hier eventueel onder kan hangen. Je wilt voorkomen dat bepaalde stoffen, zoals het plastic van de regenjas, kunnen smelten als deze tegen de verwarming onder de kapstok hangen.

   

  Stap 2: Kies een geschikte kleur

  De muren van de hal, de mat en overige meubels (zoals een schoenenkast) hebben al een specifieke stijl. Het is mooi als de stijl van de kapstok hier zo goed mogelijk bij aansluit. Let hierom onder andere op de kleuren van de kapstok, want deze zullen de stijl in de hal helemaal afmaken.   Zo kun je voor een kleurrijke kapstok kiezen, zoals het Colorado kapstokpaneel van Germania. Dit kapstokpaneel bestaat uit 6 verschillende panelen, en ieder paneel heeft een andere kleur. Kapstok kopen? Dan is dit kapstokpaneel ideaal!

   

  Stap 3: Overweeg een hoedenplank erbij te nemen

  Als je regelmatig tijdens de zomer een mooie hoed opdoet, of als man graag een hoed draagt, dan is het handig om een model met hoedenplank te nemen. Zo houd je extra ruimte over en voorkom je dat jouw hoeden beschadigd raken.   In onderstaande kapstok Lissabon van Germania is de hoedenplank al toegevoegd. Zo hoef je zelf niet meer extra te klussen om de hoedenplank boven de kapstok te hangen.  Nieuwe kapstok kopen? Dit is de kapstok Lissabon van Germania

   

  Stap 4: Denk na over een kapstokcombinatie

  Heb je op dit moment nog geen schoenenkast? Dan is het goedkoper en stijlvoller om een combinatiemeubel van de kapstok en schoenenkast te nemen. Zo heb je altijd voldoende ruimte om jouw jas, hoeden en schoenen op te bergen.   Je weet bij een kapstokcombinatie ook zeker dat alles binnen dezelfde stijl past. Zo hoef je niet nog een zoektocht te doen om ook de juiste schoenenkast en hoedenplank te vinden. Onderstaand meubel, de hal-combinatie Marina van Germania is een mooi voorbeeld van een combinatie in een aantrekkelijke stijl.

    De ideale hal-combinatie met kapstok, schoenenkast en hoedenplank

   

  Stap 5: Kies tussen haken of hangers

  Traditionele kapstokken maken gebruik van haken waar je eenvoudig jouw jas aan kunt hangen. Bij de moderne kapstokken kun je ook voor hangers kiezen; je hangt jouw jas aan een hanger en kunt de hanger direct aan de balk van de kapstok hangen. Dit is vooral handig voor jassen waar je net iets voorzichtiger mee wilt zijn, omdat kapstokken met haken schade kunnen veroorzaken bij zware jassen.   In bovenstaande afbeelding zie je een kapstok waar hangers en haken met elkaar worden gecombineerd.

   

  Altijd de juiste kapstok voor jouw hal!

  Bij Trendymeubels vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige kapstokken, in verschillende stijlen, met verschillende ophangsystemen en zelfs inclusief schoenkasten.  

  Bekijk direct ons aanbod aan kapstokken >>
 • Samenwonen? Hier zijn 3 tips voor het interieur

  Samenwonen en een eigen interieur kiezen

  Samenwonen; een prachtig moment om samen een nieuw interieur uit te kiezen. Je hebt net samen een huis gekocht of gehuurd, of één van de twee trekt bij de ander in. Nu jullie samenwonen is het belangrijk om jullie eigen smaken te combineren. Zo krijg je een ideale samenstelling van meubels, woonaccessoires en stijlen.   Als dit de eerste keer is dat je met een ander gaat samenwonen, wil je er natuurlijk het beste van maken. Wij snappen dat jullie allebei een eigen smaak hebben. Het is prettig als jullie samen tot één geheel kunnen komen, zodat het interieur voor beiden naar wens is.   Wij geven jullie in dit artikel daarom graag 3 tips voor het interieur van de nieuwe woning.

   

  1. Voordat jullie beginnen: deel de eigen interieurwensen

  Bij de keuze wat betreft meubilair en interieurstijl is het slim om vooraf te bespreken wat jullie persoonlijk het mooist vinden. Geef aan waar jouw voorkeuren naar uitgaan en welke interieurstijl goed bij jou past.   De kans is groot dat jullie interieurwensen en -stijlen verschillen; zo niet, dan treffen jullie het erg goed met elkaar. Toch betekent een verschillende stijl niet dat je niet tot een overeenkomst kunt komen. Unieke interieurstijlen worden steeds vaker met elkaar gecombineerd. Zo kun je de Scandinavische interieurstijl combineren met de klassieke of moderne interieurstijl. Dit geldt ook voor de industriële interieurstijl. Op onze Pinterest-pagina vind je ontzettend veel inspiratie om beter aan te geven welke smaak je hebt. Zo kun je in de onderstaande foto zien hoe de Scandinavische interieurstijl kan worden gecombineerd met een moderne interieurstijl: De moderne Scandinavische interieurstijl

  2: Kijk voordat je gaat samenwonen naar het interieur dat je al hebt staan

  Je hebt beiden natuurlijk al een eigen interieur staan en wilt een deel hiervan meenemen naar het nieuwe huis. Het is zonde om alle oudere meubels weg te gooien; je kunt dit als een mooie basis voor het nieuwe interieur gebruiken. Let er natuurlijk wel op dat je de meubels van jullie beiden mooi met elkaar kunt matchen. Je wilt geen felgekleurde meubels op een zwart-witte basis plaatsen.   Het is eenvoudig om nieuwe meubels aan het bestaande interieur toe te voegen. De meeste meubelmerken hebben meerdere meubels die binnen dezelfde stijl passen. Je kunt dus zelfs de oudste meubels combineren met nieuwe meubels van hetzelfde merk. Zo kom je samen al snel tot een goede samenstelling van het eigen interieur en nieuwe meubels.

   

  3: Kies voor verschillende stijlen in verschillende ruimtes

  De woonkamer, eetkamer en slaapkamer zijn de kamers die jullie samen zullen samenstellen. Als jullie daarbij beiden nog een eigen kamer hebben, bijvoorbeeld een kantoor aan huis, dan is het mooi om hier de persoonlijke stijl door te voeren. Zo komen beide smaken samen in de kamers die jullie beiden gebruiken en komt de persoonlijke smaak terug in de eigen kamer. Samenwonen en een eigen ruimte Samenwonen is ontzettend leuk, en het is nog leuker om het hele huis om te toveren met een interieur dat jullie beiden aanspreekt. Wees daarom niet bang om met elkaar te experimenteren om zo samen tot een geweldige interieurstijl te komen.

   

  Alles voor jullie nieuwe interieur!

  Bij Trendymeubels hebben wij alles in het assortiment voor jullie nieuwe interieur. Van meubels in modern Scandinavische stijl tot de nieuwste designmeubels die mooi aansluiten bij klassieke meubels. Met meer dan 30 merken vind je altijd de beste meubels die bij jullie interieurstijl past.   Klik hier om het assortiment te bekijken >>
 • Wat zijn de beste woonaccessoires voor een kleine ruimte?

  Woonaccessoires voor een kleine ruimte De kleine ruimtes binnen het huis moeten ook goed worden ingericht. Het totale interieur is opgebouwd uit verschillende onderdelen, waaronder de grote kamers zoals de woonkamer en eetkamer, en de ruimtes die hiertussen vallen.   Je wilt het beste interieur samenstellen en houdt in iedere kamer rekening met grote meubels en woonaccessoires. Toch worden de kleine ruimtes tussen de kamers en de open stukken binnen de grote kamers nog vaak vergeten. Zelfs in kleine ruimtes is nog ontzettend veel mogelijk, zodat je gemakkelijk een unieke sfeer kunt creëren die helemaal bij jouw persoonlijkheid past.   Bij Trendymeubels weten wij wat er nodig is om de ideale leefruimte te creëren, helemaal tot in het kleinste detail. Wij helpen jou graag verder om jouw interieur tot in de puntjes samen te stellen en geven jou in dit artikel advies over goede woonaccessoires voor de kleine ruimtes.

   

  Waar moet een woonaccessoire aan voldoen?

  Als je binnen een kamer weinig ruimte hebt om woonaccessoires toe te voegen dan moet je voor kleine woonaccessoires kiezen. Je hebt hierbij een ruimte keuze; van speciale bijzettafels tot allerlei accessoires voor aan de muur. Ieder extra woonaccessoire voegt een nieuw element aan de totale look toe: hoe meer woonaccessoires je in een ruimte zet, hoe beter het geheel samenvalt.   Je hebt bij een kleine ruimte gelukkig de optie om de hoogte in te gaan. Ondanks de beperkte lengte en breedte, is er nog steeds sprake van een hoogte van 2,5 meter. Daarbij komt ook de mogelijkheid om woonaccessoires op het plafond te plaatsen, zoals hanglampen. Een kleine ruimte kan dus eenvoudig groot gemaakt worden, zolang je de hoogte maar maximaal benut.

   

  Woonaccessoires voor kleine ruimtes

  Binnen ons assortiment is een groot aantal meubels opgenomen welke geschikt zijn voor kleine ruimtes, een unieke sfeer creëren en bovendien bij ieder budget passen. In de volgende alinea’s geven wij u graag enkele voorbeelden van leuke woonaccessoires die goed in kleine ruimtes passen.

   

  Lalee Mondo vloerkleed

  Het vloerkleed Mondo van het meubelmerk Lalee is verkrijgbaar in meerdere afmetingen, waaronder 150 bij 80 centimeter. Het vloerkleed is ideaal als basis voor een kleine ruimte. Dankzij de kleurrijke samenstelling kun je alle accessoires in de ruimte matchen. Hoe kleurrijker een vloerkleed, hoe breder het assortiment aan aanvullende woonaccessoires waar jij uit kunt kiezen.

  ideaal woonaccessoire voor een kleine ruimte

    Tip: Bestel bij jouw Lalee Mondo vloerkleed ook een anti-slipmat. Zo voorkom je dat het vloerkleed gaat schuiven.

   

  LivLight Vancouver Vloerlamp

  De Vancouver vloerlamp van LivLight neemt weinig ruimte in en zorgt voor uitstekende verlichting. Een kleine ruimte moet tenslotte ook goed worden verlicht. Deze vloerlamp speelt optimaal in op de hoogte van de kleine ruimte. Met een hoogte van 150 centimeter kun je de gehele ruimte verlichten.

    Perfect meubel voor een kleine ruimte

  Interlink SAS Absoluta wandplank

  Benut de muur van de kleine ruimte maximaal met deze handige Absoluta-wandplank van Interlink SAS. De muur wordt vaak over het hoofd gezien, en juist in de kleine ruimte is deze bepalend voor de samenstelling. Met een lengte van 176cm en een diepte van 10cm biedt deze wandplank voldoende ruimte om kleine woonaccessoires zoals foto’s en posters neer te zetten.  

  Weinig ruimte? Kies dit woonaccessoire

  LivLight Aira Kandelaar

  Daarbij biedt een wandplank ook de mogelijkheid om extra sfeer aan de ruimte toe te voegen, bijvoorbeeld door leuke kaarsen neer te zetten. De Aira-kandelaar van LivLight is geschikt voor lange kaarsen met een lange brandtijd. Zo kun je enkele weken van jouw kaarsen genieten en af en toe de lamp in de kleine ruimte uitschakelen.  

  Ideaal als woonaccessoire in een kleine ruimte

  Davidi Design Dave bijzettafel

  Een bijzettafel is onmisbaar in een kleine ruimte. Het biedt plek om extra woonaccessoires neer te zetten, net als een wandplank. Bijzettafel Dave van Davidi Design past goed in kleine ruimtes waar je de industriële look wilt creëren. Dankzij het glazen tafelblad maak je jouw moderne interieurstijl helemaal af.

    Perfect als klein woonaccessoire in kleine ruimtes

  De beste woonaccessoires voor jouw ruimte!

  Bij Trendymeubels vind je een groot assortiment aan mooie woonaccessoires. Dankzij ons ruime aanbod zijn er altijd meerdere woonaccessoires die perfect bij jouw interieurstijl passen.

    Bekijk direct onze woonaccessoires >> of bekijk alle meubels in ons assortiment >>

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 231

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24