Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Bijzettafel Kubus set van 4

Bijzettafel Kubus set van 4
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wil je nog meer mogelijkheden voor je woninginrichting? Deze set van kubussen is prachtig ter decoratie welke gemaakt zijn van Sheesham duurzaam hout.

Wissel met de positie: Schuif ze in elkaar voor een speels effect. Zet ze op elkaar voor je boeken of accessoires of gebruik ze als bijzettafel, voetenbank of kruk en zelfs als laptoptafel.

De kubussen zijn ook aan de muur te bevestigen waarmee je zelf een wandkast of een boekenkast kunt creeeren. Met één aanschaf haal je verschillende meubels in huis. Combineer deze set van Bijzettafels met de bijpassende duurzame TV meubel en consoletafel.

Afmeting informatie:

  • Kubus 1: B35, D35, H35 cm.
  • Kubus 2: B30, D30, H30 cm.
  • Kubus 3: B25, D25, H25 cm.
  • Kubus 4: B20, D20, H20 cm.
Bruto gewicht14.7 kg.
KleurNaturel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!