Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Bijzettafel Kubus

Bijzettafel Kubus
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Houd je van veranderen? Deze leuke massieve houten kubussen welke gemaakt zijn van Sheesham duurzaam hout zet je los, of deels in elkaar geschoven neer ter decoratie. Ze zijn mooi en strak op zich, maar met een bijzondere accessoire erop heb je weer een andere inrichting.

Ben je klein behuisd? De kubussen bijzettafels zijn multifunctioneel, gebruik ze als bijzettafel, als voetenbank, of met een kussen als een kruk en zelfs als laptoptafel.

Dit model bestaal uit 2 kubusjes welke je ook los van elkaar in aparte hoeken van een kamer kunt plaatsen. Combineer deze Bijzettafel met de bijpassende duurzame TV meubel en consoletafel.

Bruto gewicht12 kg.
KleurNaturel
Garantie2 jaar garantie
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!