It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Den Uyl Foggia Bijzettafel

Den Uyl Foggia Bijzettafel
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzettafel is niet weg te denken in een compleet ingericht interieur.

Wat deze bijzettafel uniek maakt is het materiaal dat gebruikt is, namelijk onbehandeld geborsteld teak houtTEAK hout heeft van nature een warme uitstraling. De onderste plank dient om uw spullen netjes weg te ruimen. Deze moderne bijzettafel is tevens voorzien van een lade aan de zijkant.

Deze deugdelijke bijzettafel uit de meubellijn van Foggia kunt u ook combineren met de salontafel, TV meubel en eettafel uit dezelfde lijn.

KleurTeak
Extra infoDen Uyl
Garantie2 jaar garantie
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!