Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Henke Moebel Jongebos Bijzettafel

Henke Moebel Jongebos Bijzettafel
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De modern ontworpen design bijzettafel Jongebos is uitgevoerd in massief sloophout. Dit ecologische meubel geeft een natuurlijke uitstraling aan je interieur in een modern jasje.

Het stijlvol vormgegeven vierkant tafelblad is gemaakt van houten balken. De bijzettafel is afgemaakt met moderne gepoederd stalen tafelpoten in RVS look.

Deze bijzettafel is gecertificeerd door Trees4TreesOnafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

Bruto gewicht38 kg.
KleurTeak
Garantie2 jaar garantie
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!