Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Henke Moebel Hemelboom Bijzettafel

Henke Moebel Hemelboom Bijzettafel
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Hemelboom is een unieke bijzettafel met een rustieke en natuurlijke uitstraling. Wat Hemelboom uniek maakt is ongetwijfeld de frame van boomstam en de natuurlijke vormgeving.

Deze design bijzettafel is afgewerkt met een rond glazen tafelblad. Deze rustieke bijzettafel is een combinatie van massief teakhout en 10 mm. dik veiligheidsglas in transparante kleur. De bijzettafel is tevens voorzien van wielen om het makkelijk te kunnen verplaatsen.

Deze bijzettafel is gecertificeerd door Trees4TreesOnafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

Bruto gewicht56 kg.
KleurTeak
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!