Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Henke Moebel Eikaart Bijzettafel

Henke Moebel Eikaart Bijzettafel
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Vind je Eikaart ook niet zo bijzonder mooi? De frame van boomstang is perfect gecombineerd met een getint glazen tafelblad. De ronde tafelblad is uitgevoerd in 10 mm. dik veiligheidsglas. Met deze design bijzettafel van teakhout uit de collectie van Henke Möbel breng je een natuurlijke en warme uitstraling aan je interieur.

Deze bijzettafel is gecertificeerd door Trees4Trees. Onafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

Bruto gewicht23 kg.
KleurTeak
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!