Betaalmethoden

Het betalen van je meubels doet misschien een beetje pijn, maar je krijgt er wel iets heel moois voor terug! Wij verzachten je pijn graag door verschillende betaalmethoden aan te bieden waaronder de mogelijkheid om meubels achteraf te betalen. Ook staan wij garant voor jouw veiligheid en privacy omdat we gebruikmaken van een beveiligde verbinding. Jouw persoonlijke gegevens blijven persoonlijk en worden niet opgeslagen voor doorgestuurd naar derden.  

 • iDeal
 • Afterpay - achteraf betalen met digitale factuur
 • Creditcards (MasterCard, Visa en American Express)
 • PayPal
 • Bankoverschrijving
 • Mister Cash / Bancontact
 • KBC/CBC Payment
 • Bitcoin
 • Belfius Direct Net
 • Sofort Banking
 • Betalen in termijnen
 • Betaling onder rembours
 • Pinnen in de showroom

IDEAL - Trendymeubels.nl Mastercard - Trendymeubels.nl Visa - Trendymeubels.nl American Express - Trendymeubels.nl Paypal - Trendymeubels.nl

Afterpay - Trendymeubels.nl

Bitcoin - Trendymeubels.nl

Mister Cash - Trendymeubels.nl

Maestro - Trendymeubels.nl

Sofort - Trendymeubels.nl

KBC & CBC- Trendymeubels.nl

Zelf overmaken - Trendymeubels.nl

Belfius - Trendymeubels.nl

Pin - Trendymeubels.nl

Rembours - Trendymeubels.nl

iDeal

IDEAL - Trendymeubels.nl

iDeal is de snelste en veiligste manier van betalen. Tijdens het bestellen kies je voor iDeal als betaalmogelijkheid en selecteer je je eigen bank. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de vertrouwde betaalpagina van je bank waar je online kunt betalen zoals je gewend bent. De gegevens van je bestelling zijn al ingevuld waardoor je in een paar stappen je meubels online kunt afrekenen.

 

Creditcards (MasterCard, Visa en American Express)

Mastercard / Visa / American Express - Trendymeubels.nl
Met MasterCard, Visa en American Express kun je dankzij de internetgarantie en aflevergarantie veilig en snel je meubels afrekenen. Om te betalen met je creditcard heb je een Secure Code van MasterCard of een Verified by Visa van Visa nodig. Dit is een soort pincode die je kunt aanvragen bij je bank of direct tijdens het bestellen van je meubels kunt aanmaken. Tijdens het bestellen kies je voor betalen met je creditcard waarna je doorgestuurd wordt naar de betaalpagina.

 

PayPal

Paypal - Trendymeubels.nl

PayPal is speciaal ontwikkeld om online betalingen uit te voeren. Wanneer je tijdens het bestellen van je meubels kiest voor PayPal wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier kun je inloggen met je e-mailadres en je meubels veilig afrekenen. Als je je bankrekening of creditcard aan jouw PayPal-rekening hebt gekoppeld, blijft de werking exact hetzelfde. Het enige verschil is dat je geen betaalgegevens meer hoeft in te voeren, deze zijn veilig opgeslagen en worden automatisch voor jou ingevuld. Heb je nog geen PayPal account? Dan kun je direct gratis en veilig een PayPal-rekening openen.

 

AfterPay (Achteraf betalen met Digitaal Acceptgiro)

Afterpay - Trendymeubels.nl
Je meubels achteraf betalen? Dat kan gemakkelijk met AfterPay. Bestellingen met Afterpay hebben een extra verwerkingstijd van 2-3 werkdagen. Afterpay is alleen bestemd voor particulieren in Nederland en België. Voor betaling met Afterpay vragen wij 2,50 euro administratiekosten.
 
AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Trendymeubels.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Trendymeubels.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van 500,- euro als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van 1.000,- euro .Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen via het telefoonnummer: 020 - 7 230 270. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

 

AfterPay – Digitale Factuur (België) AfterPay voert voor Trendymeubels.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen via het telefoonnummer: 0031 20 - 7 230 270. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Gespreid betalen

TrendyBetaalplan - Trendymeubels.nl
Wat zou het voor jou betekenen als je de nieuwe meubels in termijnen kunt betalen? Hoe fijn zou het zijn als je de woonkamer geheel kunt inrichten met nieuwe meubels waar je niet lang op hoeft te wachten? Met het TrendyBetaalplan is het mogelijk om je meubels achteraf in termijn te betalen. Je besteld je meubels online of in de showroom en betaald hoe jou dat uitkomt. Klik hier voor meer informatie over het TrendyBetaalplan.

 

Mister Cash/Bancontact

Mister Cash - Trendymeubels.nl
Belgische klanten kunnen ervoor kiezen om een bestelling af te rekenen met Mister Cash/Bancontact. Dit Belgische betaalsysteem is te vergelijken met het Nederlandse iDeal en garandeert een veilige, snelle en transparante betaling. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor deze betaalmogelijkheid. Je wordt dan doorgestuurd naar een beveiligde betaalpagina. Met je kaartlezer of digipass kun je de betaling voltooien en je meubels bestellen.

 

Maestro

Maestro - Trendymeubels.nl
Maestro is een beveiligde online betaalmethode voor België en Duitsland. Deze betaalwijze is vergelijkbaar met iDeal in Nederland. Tijdens je aankoop op internet word je bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van je bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in combinatie met het authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. Je wordt hier geïdentificeerd met behulp van je wachtwoord of pincode zodat de betaling plaats kan vinden. Fraude wordt hiermee uitgesloten en je bent zeker van een veilige betaling.

 

Bitcoin

Bitcoin - Trendymeubels.nl
Meubels betalen met bitcoins is een nieuwe manier van betalen. Bitcoin is digitaal geld waardoor deze betaalmethode perfect is voor betalingen via internet. Wanneer je kiest voor betalen met bitcoins wordt je automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina van onze betaalprovider. Hier kun je met je Bitcoin-wallet betalen. De gehanteerde wisselkoers is gebaseerd op een gewogen gemiddelde.

 

CBC en KBC Online

KBC en CBC Online - Trendymeubels.nl
Betalingen met CBC en KBC kunnen alleen uitgevoerd worden door klanten van deze Belgische bank. Tijdens het bestellen kies je voor CBC en KBC Online waarna je met je bankkaart de bestelling kunt betalen.

 

Zelf overmaken via internetbankieren

Zelf overmaken - Trendymeubels.nl
Wanneer je liever afrekent middels een acceptgiro kun je kiezen voor zelf overmaken. Met deze betaalmogelijkheid ontvang je na het plaatsen van je bestelling een e-mail met onze betaalgegevens. Vervolgens kun je de betaling verrichten met internetbankieren of overschrijvingskaart. Zodra het geld op onze rekening staat nemen wij je bestelling direct in behandeling. Deze betaalmogelijkheid heeft een extra verwerkingstijd van 2-3 werkdagen.

 

Sofort Banking

Sofort Banking - Trendymeubels.nl
SOFORT is een online direct-overschrijvingsmethode welke werkt op basis van internetbankieren. Na het kiezen van deze betaalmethode wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina van SOFORT. Hier kun je jouw land en je bank selecteren waarna binnen een paar stappen de betaling bevestigd. Meubels betalen met SOFORT is dus makkelijk, veilig en snel.

 

Belfius Direct Net

Belfius - Trendymeubels.nl
Betalen met Belfius Direct Net is speciaal voor Belgische klanten die aangesloten zijn bij deze bank. Nadat je hebt gekozen voor deze betaalmethode wordt je automatisch doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier kun je eenvoudig, veilig en snel je meubels kopen met de Belfius bankkaart.

 

Pinnen

Pin - Trendymeubels.nl
Je meubels betalen met je bankpas kan gemakkelijk in onze showroom in Schiedam. Natuurlijk kun je je meubels hier ook contant afrekenen. Wil je liever een aanbetaling doen? Dan is dat ook geen probleem. Bestel je meubels in onze showroom en betaal het resterende bedrag bij aflevering.

 

Rembours

Rembours - Trendymeubels.nl
Je meubels aan de deuren betalen? Dat kan bij Trendymeubels.nl! Tijdens afrekenen kies je voor de mogelijkheid “rembours betalen”. Je betaald je bestelling dan bij levering aan de chauffeur. Houdt er wel rekening mee dat je alleen contant kunt betalen, onze chauffeurs hebben geen wisselgeld en pinautomaat op zak. Rembours betaling kan alleen bij een bestelbedrag van 150 tot 1500 euro. Is je bestelling meer dan 1500 euro? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Wij rekenen voor Nederland en België 7,95 euro administratiekosten voor rembours betalingen.