Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Benvenuto Design Solar TV Meubel

0 10 8 1 Benvenuto Design Solar TV Meubel
Mooi tv-meubel! Benvenuto Design Solar TV Meubel by , June 28, 2014
4/ 5stars
Mooi tv-meubel!
Benvenuto Design Solar TV Meubel
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je woonkamer krijgt een moderne en stijlvolle uitstraling met dit hoogglans witte laag TV meubel. Dankzij de perfecte afwerking en de mooie materialen kun je lang genieten van jouw uitzicht met het TV meubel Solar. Richt je woonkamer compleet in met dit design TV meubel en kom elke dag met een goed gevoel thuis.

Het TV meubel is in Italië ontworpen door bekende top designers. De Italiaanse invloeden en het temperament zijn dan ook goed terug te zien in het ontwerp. Onder leiding van het Italiaanse merk Benvenuto Design is het hoogglans witte TV meubel met veel persoonlijke betrokkenheid geproduceerd. Je bent dus verzekerd van een echt stukje Italiaans design in jouw woonkamer. Maak van je huis je thuis met dit stijlvolle TV meubel.

Je kunt het hoogglans witte TV meubel gebruiken om je TV een stijlvolle plek te geven in je woonkamer maar ook om al je spullen netjes op te bergen. Je kunt dus alle kanten op als het gaat om jouw inrichting. Daarnaast kun je met dit TV meubel ook een gezellige en huiselijke sfeer in je woonkamer creëren. Zo kun je het TV meubel combineren met een fleurige vloerkleed of stijlvolle woonaccessoires. Je woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn met het design laag TV meubel Solar.

Voor een gegarandeerd stevig meubel is dit TV meubel volledig uitgevoerd in kwalitatief hout. Het hout is netjes afgewerkt met echt polyester hoogglans lak in een mooie witte kleur. De hoogwaardige materialen maken het TV meubel Solar onderhoudsvriendelijk en garanderen een lange levensduur. Je kunt dus eindeloos genieten van jouw aankoop en je stijlvolle inrichting.

TV kijken zal nooit meer hetzelfde zijn met dit design TV meubel. Richt je woonkamer compleet in en geniet elke dag van jouw inrichting. Door de neutrale afwerking kun je het design TV meubel bovendien met verschillende stijlen en kleuren afwerken. Zo staat het stralende TV meubel goed tegen een donkere muur. Maar ook met vrolijke kleuren zoals blauw, rood en groen komt dit hoogglans witte TV meubel goed tot zijn recht. Geef je inrichting een gezellige en warme touch met dit stijlvolle TV meubel.

Om jou de keuze te geven kun je het laag TV meubel Solar in drie maten bestellen namelijk 128 cm., 180 cm. en 210 cm. breed. Het hoogglans witte TV meubel past hierdoor altijd in jouw woonkamer. De kleinste uitvoering van het TV meubel is voorzien van één klepdeur. De andere twee uitvoeringen zijn voorzien van twee klepdeuren. Iedere uitvoering van het TV meubel is voorzien van een glazen plank waar je netjes en overzichtelijk je TV apparatuur op kunt neerzetten. Door de glazen plank heeft het design TV meubel een moderne en speels uitstraling tegelijk.

Beschikbare afmetingen:

Laag TV meubel Solar Small: B128, D44.5, H31 cm. (1 klepdeur & 1 glasplaat)
Open vak: breedte 50.2 cm., hoogte boven en onder glazen legplank 9.6 cm., diepte 40 cm.
Achter de deuren links en rechts een legplank. Hoogte onderste helft 20.3 cm. , hoogte bovenste helft 19.7 cm. Diepte 40.6 cm. breedte 50.2 cm.

Laag TV meubel Solar Medio: B180, D44.5, H31 cm. (2 klepdeuren & 1 glasplaat)
Klep links: breedte 50.2 cm., hoogte 19.7 cm., diepte 40 cm.
Klep rechts: breedte 72.7 cm., hoogte 19.7 cm., diepte 40 cm.
Open vak: breedte 50.2 cm., hoogte boven en onder glazen legplank 9.6 cm., diepte 40 cm.

Laag TV meubel Solar Big: B210, D44.5, H31 cm. (2 klepdeuren & 1 glasplaat)
Klep links: breedte 50.2 cm., hoogte 19.7 cm., diepte 40 cm.
Achter klep rechts 2 vakken: breedte linker en rechterhelft 50.7 cm., hoogte 19.7 cm., diepte 40 cm.
Open vak: breedte 50.2 cm., hoogte boven en onder glazen lepglank 9.6 cm., diepte 40 cm.

Bruto gewicht35.5 kg.
KantelenNee
MateriaalEchte Polyester Lak , Kwalitatief Geperst Hout , Veiligheidsglas
Schermformaat10 - 70 inch.
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
8
  • Marijn Kaashoek28-06-2014
    Mooi tv-meubel!
    Score: 8

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!