Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Benvenuto Design Quinta TV Wandmeubel

Benvenuto Design Quinta TV Wandmeubel
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit stijlvolle TV wandmeubel is je woonkamer compleet ingericht. Dankzij de eigentijdse uitstraling en de mooie vormgeving van het TV wandmeubel Quinta geniet je elke dag van je aankoop. Creëer een blikvanger in je woonkamer met dit design TV wandmeubel.

Dankzij het hoogglans witte TV meubel creëer je een gezellige plek waar je ongestoord TV kunt kijken. Daarnaast straalt dit hoogglans witte TV wandmeubel warmte en huiselijkheid uit. Zo is je woonkamer een fijne plek waar jij in alle rust kunt genieten van je stijlvolle inrichting.

Het design TV wandmeubel Quinta is ontworpen en geproduceerd in Italië door het merk Benvenuto Design. Door de persoonlijke betrokkenheid van het merk ben jij verzekerd van een degelijk en stijlvol TV wandmeubel. Laat je verrassen door het onweerstaanbare design van dit hoogglans witte TV meubel.

Om je woonkamer zo volledig mogelijk en naar jouw wensen in te kunnen richten bestaat het design TV wandmeubel uit vier elementen. Deze elementen kun je bevestigen waar jij dat wilt. Geef je creativiteit de vrije loop en creëer het TV wandmeubel van jouw dromen. Zo maakt het TV wandmeubel Quinta inrichten voor jou een stukje makkelijker en leuker.

De twee langwerpige elementen van het hoogglans witte TV wandmeubel zijn voorzien van klepdeuren. De twee kastelementen zijn voorzien van een deur die je zowel rechtsom als linksom kunt monteren. Alle elementen van het TV wandmeubel Quinta zijn voorzien van metalen handgrepen die de moderne uitstraling versterken. Alle elementen dienen aan de muur bevestigd te worden. Dankzij de veelzijdigheid van dit hoogglans witte TV wandmeubel kun je er ook voor kiezen om het onderste element op de grond te plaatsen. Zo kun je alle kanten op als het gaat om jouw inrichting.

Het design TV wandmeubel is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat op een perfecte manier is afgewerkt met hoogglans witte polyester lak. De hoogwaardige materialen en de mooie afwerking garanderen een lange levensduur van het design TV wandmeubel Quinta. Zo kun je eindeloos genieten van een echt stukje Italiaans design in jouw woonkamer.

Dit design TV wandmeubel bestaat uit een aantal losse elementen die je aan de muur kunt bevestigen of op de grond kunt plaatsen. Je kunt het design TV meubel zelf indelen door te spelen met de lossen elementen en deze te monteren zoals jij dat wilt. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een element weg te laten, toe te voegen of te vervangen. Voor alle opties wat betreft het samenstellen van jouw ideale TV wandmeubel kun je een mail sturen naar onze klantenservice

Extra afmeting informatie per element:

Afmeting TV meubel: B210, D36, H33.5 cm.
Afmeting kasten met klepdeur aan de linker en rechterkant, per kast: B33.5, D36, H94 cm.
Afmeting kast boven: B210, D36, H33.5 cm.

Bruto gewicht108 kg.
KleurHoogglans Wit
KantelenNee
MateriaalEchte Polyester Lak , Kwalitatief Geperst Hout , Metalen handgrepen
Schermformaat10 - 70 inch.
Breedte277 cm.
Diepte36 cm.
Hoogte200 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!