Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Benvenuto Design Lova TV Wandmeubel

Benvenuto Design Lova TV Wandmeubel
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een echt stukje Italiaans design in jouw woonkamer. Het TV wandmeubel Lova heeft een onweerstaanbaar design en pronkt in jouw inrichting. Dankzij het mooie ontwerp en de perfecte afwerking kun je alle kanten op met dit hoogglans witte TV wandmeubel.

Het Italiaanse merk Benvenuto Design heeft dit stijlvolle TV wandmeubel met veel passie ontworpen. De Italiaanse invloeden zijn op een subtiele manier terug te zien in het ontwerp. Laat je verrassen door het eigentijdse design en de perfecte afwerking van dit hoogglans witte TV wandmeubel en richt je woonkamer compleet in.

Met het TV wandmeubel Lova geef je je TV een centrale plek in je woonkamer. Daarnaast biedt het design TV wandmeubel genoeg opbergruimte om al je spullen netjes op te kunnen bergen. Met dit Italiaans TV wandmeubel is een ongestoord avondje TV kijken gegarandeerd en kun je genieten van jouw aankoop.

Om de stevigheid en een lange levensduur van jouw aankoop te garanderen is het TV wandmeubel Lova volledig uitgevoerd in hoogwaardig hout. Het hout is weer op een nette manier afgewerkt met echte polyester hoogglas lak. Door de witte afwerking kun je alle kanten op wat betreft de combinatie van kleuren. Zowel bij lichte als donkeren kleuren straalt het hoogglans witte TV wandmeubel van elegantie.

Het TV wandmeubel bestaat uit vier elementen. Deze elementen kun je goed met elkaar combineren zoals jij dat wilt. Door de strakke lijnen ontstaat er een symmetrisch aanzicht waardoor het design TV wandmeubel een moderne uitstraling heeft. Dankzij het functionele ontwerp kun je zelf bepalen hoe en waar je de elementen monteert. Alle elementen van het hoogglans witte TV wandmeubel dienen aan de muur bevestigd te worden. Maar je kunt er ook voor kiezen om het onderste element op de grond te plaatsen.

Alle deuren en klepdeuren van het Italiaans design TV wandmeubel zijn voorzien van metalen handgrepen. Deze handgrepen maken de moderne en trendy uitstraling van het TV wandmeubel compleet. Combineer het hoogglans witte TV wandmeubel met gezellige woonaccessoires en een huiselijke inrichting is gegarandeerd.

Dit design TV wandmeubel bestaat uit een aantal losse elementen die je aan de muur kunt bevestigen of op de grond kunt plaatsen. Je kunt het design TV meubel zelf indelen door te spelen met de lossen elementen en deze te monteren zoals jij dat wilt. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een element weg te laten, toe te voegen of te vervangen. Voor alle opties wat betreft het samenstellen van jouw ideale TV wandmeubel kun je een mail sturen naar onze klantenservice.

Extra afmeting informatie per element:

Afmeting TV meubel: B210, D36, H33.5 cm.
Afmeting kasten met klepdeur aan de linker en rechterkant, per kast: B33.5, D36, H94 cm.
Afmeting kast boven: B210, D36, H33.5 cm.

Bruto gewicht108 kg.
KleurHoogglans Wit
KantelenNee
MateriaalEchte Polyester Lak , Kwalitatief Geperst Hout , Metalen handgrepen
Schermformaat10 - 70 inch.
Breedte210 cm.
Diepte36 cm.
Hoogte200 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!