Benvenuto Design Eos Woonkamerset Outlet

Benvenuto Design Eos Woonkamerset Outlet
€ 1.079,00

of per maand vanaf € 23,63

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Gratis bezorging

Gratis retour

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Een leuke woonkamerset bestaand uit drie stijlvolle meubels. De Woonkamerset Eos is ontworpen door het bekende meubelmerk Bevenuto Design. De woonkamer meubels hebben een strakke vormgeving en zijn netjes afgewerkt.

De Woonkamerset Eos is uitgevoerd in hout en heeft een warme kia eikenkleur. Door het dressoir, de salontafel en het grote TV meubel met elkaar te combineren creëer je rust en eenheid in je woonkamer. Combineer de houten woonkamer meubels met leuke woonaccessoires om je woonkamer nog gezelliger en huiselijker te maken. Het dressoir, TV meubel en de salontafel zijn showroommodellen welke onbeschadigd en gemonteerd zijn.

Afmeting DressoirB210, D50, H82.5 cm.
Afmeting salontafelB122, D65, H45 cm.
Afmeting TV meubelB190, D50, H45 cm.
Bruto gewicht144.1 kg.
KleurKia Eiken
MaterialKwalitatief Geperst Hout
GemonteerdNee
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!