Benvenuto Design Eos Wandkast Outlet

Benvenuto Design Eos Wandkast Outlet
€ 459,00

of per maand vanaf € 10,05

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Gratis bezorging

Gratis retour

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Met deze grote wandkast heb je genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. De Wandkast Eos is ontworpen door het meubelmerk Benvenuto Design en heeft een strak design. Met deze wandkast krijgt je woonkamer meer sfeer en gezelligheid.

De Wandkast Eos biedt naast opbergruimte ook ruimte om leuke woonaccessoires neer te zetten. Zo draagt deze wandkast bij aan de sfeer in je woning. De Wandkast Eos is uitgevoerd in hout en heeft een warme kia eikenkleur. De deuren hebben strakke lijnen wat de wandkast extra speciaal maakt. Het betreft hier een onbeschadigd showroommodel welke al volledig gemonteerd is.

Extra afmeting informatie:

Afmetingen bodemplaat tot de eerste legplank: B98, D46.3, H29.2 cm.
Afmetingen van 1e legplank tot de 2e legplank: B98, D46.3, H29.2 cm.
Afmetingen van 2e legplank tot de 3e legplank: B98, D46.3, H30 cm.
Afmetingen van 3e legplank tot de topplaat: B98, D46.3, H38.2 cm.

Bruto gewicht71.2 kg.
KleurKia Eiken
MaterialKwalitatief Geperst Hout
Breedte119 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte140 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!