Benvenuto Design Cube TV wandmeubel Otis

Benvenuto Design Cube TV wandmeubel Otis
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Een prachtig TV wandmeubel met verschillende elementen in speelse vormen. Het TV wandmeubel Cube hoort bij de collectie van het meubelmerk Benvenuto Design. De Italiaanse klasse van het meubelmerk is ook goed terug te zien in het ontwerp. Het TV wandmeubel Cube bestaat uit één langwerpige en twee vierkante matt beige kasten.

Deze kasten zijn gecombineerd met drie open elementen met een warme eikenkleur. De combinatie van modern matt beige en hout is verrassend en leuk. Het TV wandmeubel is ook verkrijgbaar met achter panelen in verschillende kleuren en bijbehorende LED verlichting. Zo is je TV wandmeubel één geheel!

Afmeting Liggende KastenB139, D31, H29 cm.
Afmeting Open KubusB57, D30, H29 cm. (Per kubus)
Afmeting Vierkante kastB57, D31, H51 cm. (Per kast)
Bruto gewicht126.5 kg.
KleurBeige
KantelenNee
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte270 cm.
Diepte31 cm.
Hoogte180 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!