Benvenuto Design Cube TV wandmeubel Mels

Benvenuto Design Cube TV wandmeubel Mels
€ 579,00

of per maand vanaf € 12,68

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Wil je iets bijzonders aan de muur, een TV wandmeubel dat echt opvalt? Dan is het TV wandmeubel Combi van het meubelmerk Benvenuto Design een meubel voor jou. Bovendien kun je het TV wandmeubels monteren zoals jij dat wilt. Het TV wandmeubel Combi bestaat drie hoge hoogglans witte kasten, een smallere kast uitgevoerd in wengéhout en drie wengéhouten open kasten.

Al deze elementen geven een stijlvol geheel waardoor jij in alle rust TV kunt kijken. Je kunt er ook voor kiezen om de elementen van het TV wandmeubel te combineren met hoogglans witte achter panelen en sfeervolle LED verlichting.

Afmeting Staande KastenB29, D31, H139 cm. (Per kast)
Afmeting KubussenB29, D30, H29 cm. (Per kubus)
Afmeting Kast rechtsB139, D31, H29 cm.
Afmeting Kast bovenB210, D36, H34 cm.
Bruto gewicht151 kg.
KleurHoogglans Wit
KantelenNee
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte270 cm.
Diepte31 cm.
Hoogte185 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!