Benvenuto Design Acilia Wandmeubel

Benvenuto Design Acilia Wandmeubel
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een praktische wandkast, alleen dan met een aparte vormgeving. Het Wandmeubel Acilia moet namelijk aan de muur bevestigd worden. Hierdoor is dit woonkamer meubel een echte ruimtebespaarde en trekt de wandkast alle aandacht. Door een wandkast horizontaal aan de muur te hangen benut je alle ruimte in je woonkamer.

Je hoeft namelijk niets op de grond te zetten. Het Wandmeubel Acilia is volledig hoogglans wit uitgevoerd waarbij de afwerking is gemaakt van echte polyester lak. De langwerpige klepdeur is uitgerust met een zilverkleurige handgreep en gasveerpompen. Achter de klepdeur heeft het witte wandmeubel van het meubelmerk Benvenuto Design drie vakken.

Bruto gewicht60 kg.
KleurHoogglans Wit
KantelenNee
MateriaalKwalitatief geperst hout met kunststof lange handgreep
Breedte210 cm.
Diepte36 cm.
Hoogte33 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!