Benvenuto Design Acilia TV wandmeubel Outlet

Benvenuto Design Acilia TV wandmeubel Outlet
€ 849,00

of per maand vanaf € 18,59

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een prachtig woonkamer meubel waarmee TV kijken nog leuker wordt. Het TV wandmeubel Acilia outlet is ontworpen door het bekende meubelmerk Benvenuto Design. Met dit wandmeubel creëer je een waar kunstwerk aan de muur.

Het TV wandmeubel bestaat uit vier elementen waarvan één zwarte vitrinekast met blauwe LED-verlichting. De elementen zijn uitgevoerd in hout en hoogglans afgewerkt. Ieder element van het TV wandmeubel Acilia heeft tevens een klepdeur. Het betreft hier een outlet model welke bij ons in de showroom hangt en plaats moet maken voor de nieuwe collectie. Het TV wandmeubel heeft geen beschadiging en is al gemonteerd en wordt gemonteerd geleverd in losse elementen.

Afmeting Kast LinksB97, D36, H94 cm.
Afmeting Kast rechtsB33.5, D36, H94 cm.
Afmeting Kast onderB210, D36, H33.5 cm.
Afmeting Kast bovenB210, D36, H33.5 cm.
Bruto gewicht125 kg.
KleurHoogglans Wit/Zwart
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
MateriaalEchte Polyester Lak , Kwalitatief Geperst Hout , Veiligheidsglas , Metalen handgrepen
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat20 - 70 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoCombineer dit model met de Amalfi serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!