Benvenuto Design Acilia TV Wandmeubel

Benvenuto Design Acilia TV Wandmeubel
€ 849,00

of per maand vanaf € 18,59

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een zwevend TV wandmeubel waarmee je je woonkamer compleet kunt inrichten. Het TV wandmeubel Acilia is dankzij de verschillende elementen een blikvanger in je interieur. Laat je creativiteit de vrije loop geven en richt je woonkamer in zoals jij dat wilt met dit stijlvolle TV wandmeubel. De mooie afwerking en de speelse lijnen vallen direct op waardoor het design TV wandmeubel straalt in jouw woonkamer.

Het TV wandmeubel Acilia bestaat uit vier elementen waarmee je onbeperkt kunt combineren. Zo kun je met jouw creativiteit zelf het TV wandmeubel van je dromen samenstellen. De verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor je één groot zwevend TV wandmeubel creëert. Zo kun je je woonkamer compleet inrichten en elke dag genieten van jouw Italiaans TV wandmeubel.

Door een zwevend TV wandmeubel creëer je een unieke sfeer en geef je je TV een centrale plek in je woonkamer. TV kijken zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij het TV wandmeubel Acilia. Met dit TV wandmeubel kun je na een dag hard werken ontspannen en neerploffen op de bank en genieten van je uitzicht. Dankzij de strakke lijnen en de vriendelijke afwerking combineert dit design TV wandmeubel het uiterste van twee werelden.

Om jou meer keuzemogelijkheden te geven bestaat dit TV wandmeubel uit verschillende elementen. Ieder elementen kun je aan de muur monteren zoals jij dat wilt. Dankzij de strakke lijnen en vormen is het TV wandmeubel symmetrisch en speels tegelijk. Het onderste en het bovenste element hebben dezelfde afmetingen en zijn voorzien van een klepdeur. De klepdeuren kun je gemakkelijk openen waardoor het TV wandmeubel vriendelijk in gebruik is. Deze elementen kun je gebruiken om je TV op te zetten en om al je spullen netjes op de bergen.

Het rechter element is voorzien van een deur en legplanken. Het linker element is voorzien van twee deuren waarvan één deur onderbroken wordt door een glasplaat. Je kunt het design TV wandmeubel zo ook gedeeltelijk als vitrinekast gebruiken. Om nog meer sfeer in je interieur te creëren kun je ook optionele blauwe halogeen verlichting (meerprijs 50,-) toevoegen . Hiermee laat je het hoogglans witte TV wandmeubel stralen in je interieur.

De stevigheid en een langere levensduur wordt gegarandeerd door het kwalitatieve hout waaruit dit TV wandmeubel is geproduceerd. Het hout is op een hoogwaardige manier afgewerkt met echt polyester hoogglans lak. Hierdoor is het TV wandmeubel Acilia onderhoudsvriendelijk en kwalitatief. De deuren zijn voorzien van verchroomd stalen handgrepen die langwerpig zijn vormgegeven. Door het hoogglans wit te combineren met verchroomd staal heeft dit TV wandmeubel een unieke en speelse uitstraling.

Naast een handig opbergmeubel om al je spullen in te bergen kun je het TV wandmeubel Acilia ook gebruiken om je woonkamer een stukje gezelliger te maken. Denk maar aan leuke woonaccessoires in en op het TV wandmeubel of een groot schilderij aan de muur.

Dit design TV wandmeubel bestaat uit een aantal losse elementen die je aan de muur kunt bevestigen of op de grond kunt plaatsen. Je kunt het design TV meubel zelf indelen door te spelen met de lossen elementen en deze te monteren zoals jij dat wilt. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een element weg te laten, toe te voegen of te vervangen. Voor alle opties wat betreft het samenstellen van jouw ideale TV wandmeubel kun je een mail sturen naar onze klantenservice.

Extra afmeting informatie per element:

Afmeting kast met klepdeuren boven en beneden, per kast: B210, D36, H33.5 cm.
Afmeting kast met klepdeur zijkant: B33.5, D36, H94 cm.
Afmeting kleine vitrinekast: B97, D36, H94 cm.

Bruto gewicht125 kg.
KantelenNee
MateriaalEchte Polyester Lak , Kwalitatief Geperst Hout , Veiligheidsglas , Metalen handgrepen
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat20 - 70 inch.
Breedte272 cm.
Diepte36 cm.
Hoogte200 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!