Interlink SAS Kinderbed Final

Interlink SAS Kinderbed Final
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ongeacht of zijn naam Micheal, Sebastiaan of Fernando is, Final One is de droom van elke jonge jongen. Final One, ontworpen door Interlink SAS, is een super stoer bed in de vorm van een rode racewagen. Het ontwerp van het Final One racebed is geïnspireerd door de bekende Maranello

Snel in slaap vallen! De droom van de meeste ouders wordt eindelijk vervuld. Final One behaalt wat de meeste ouders niet lukt hoe vaak zij het ook proberen. Eenmaal plaats nemen in de cockpit en de dromen van een fantastische race begint al, gevolgd door prijsuitreiking van een beker. Dit mag ook geen verrassing zijn, want de meeste jongens dromen van een carrière als racer of piloot. 

Final One is uitgevoerd in MDF hout van Duitse kwaliteit en afgewerkt met een lak laag. De lengte van het bed is variabel en daardoor geschikt voor matrassen van 200 x 90 cm. en 190 x 90 cm.

Bruto gewicht54 kg.
KleurRood
Netto gewicht49 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 119,00