Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newstar Beamer CX80 Beamerbeugel

Newstar Beamer CX80 Beamerbeugel
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de BEAMER-CX80 monteert u een beamer/projector eenvoudig aan het plafond. De steun is universeel en past op alle beamers/projectoren met een schroefgaten patroon. U kunt deze beugel zowel in uw huiskamer als in uw werkkamer gebruiken.

Het instellen van een beamer is zeer eenvoudig door de kantel-, draai- en rotatie functie van deze beamersteun. Met de BEAMER-CX80 kunt u hoogtes tussen 8-15 cm. overbruggen. De set bestaat uit een buis van 8 en 15 cm. Het draagvermogen van de steun is 15 kg.

Door de handige 'Quick Release' koppeling kan de beamer eenvoudig van de steun afgehaald worden. Hierdoor kan de beamer veilig worden opgeborgen. In de kolom kunnen kabels netjes worden weggewerkt. De kolom heeft een diameter van 6 cm.

Dit product wordt geleverd inclusief montagemateriaal.

Bruto gewicht5 kg.
KleurZilver
DraaienMogelijk
Extra infoDit model staat niet opgesteld in onze showroom voor bezichtiging
Garantie5 jaar garantie
Netto gewicht3 kg.
KantelenNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!